Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7500 civarı az yakan otomobil arıyorum ne tavsiye edersiniz:?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
arkadaşlar 7,500 civarı ekonomik sağlam bi araç neyi tavsiye edersiniz

renoult 9 sipring var yiğenimin sağlam ve az yakıyor ( LPG - BENZİN ) 1.4 6.500 İSTİYOR.. 1992 MODEL.. GELİP GÖRMEK İSTERSEN ARA 0536 612 89 42 ... İYİ GÜNLER.

merhaba
benim sağ bacağım trafik kazasından dolayı bükülmüyor..anlayacağınız dik otomotik vitesli olması gerekiyor beni yolda bırakmasın yeter hafta sonu lazım bana araba eşe dosta gidecem herkes bize geliyor gelemezler diye araba alırsam kuttulacam:)

yok kardeş kullanamam sağ bacağım dik dimdik şofür kultuğuna yerleştiğimde sol bacakla anca iş yaparım..

90 model dizel golf2 kazasız boyasız taş gibi araba işini görmezmi? 2001 almanyadan ithal. engelliden engelliye masrafsız satılıktır.

arkadaşım bende 92 corolla var otomatik vites 1.6 motor 37 litre gazla ortalama 235 ile 260 km yol gidiyorum enson doldurdugumda 250 km yol yaptım tavsiye ederim şiddetle çok saglam masraf açmayan bir araç ama temizini bulursan kap derim.
benimde sag ayagım dizden bükülmüyor ve çok rahat kullanıyorum rahat edicegin aile aracı.

altta verdiğim likteki araç güzel temiz ben mayıs ayında bunu alıcaktım son anda vazgeçtim kredim onaylanmamıştı 9.000 tl istiyor ama sıkı bir pazarlıktan sonra 8.000 tl ye anlaşmıştık.
Toyota Corolla 1.6 GL 1991 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 34237683

7500 cıvarı az yakan cok kaçan ve kolay satılan parcası ucuz ve bandrolu az olan araba arıyorsan çelik cantlı ve temız olanından 1993 ve 1994 model HUYUNDAI EXCEL GLS bulabılırsın hıdrolık dıreksıyon merkezı kılıt ve 4 cam otomatıgı var klımalı olanı bıle var
6500 7000 ye cok rahat bulabılırsın

Benim tavsiyem toyota coralla alamayacaksan toyota corolla karar az yakan 1990 - 1993 mitsubishi lancer gls otomatik derim 6000 - 8000 tl arasında bulursun 4 cam otomatik aynalar elektrikli ve çok rahat sispansiyonları iyi bizde 1990 model düz fidesi var 100 km. 15 - 16 kuruş yakıyor

ENgelliden engelliye opel astra statıon 1.6 16V klıma elektrıklı sunroof 97 model lacivert iç dış temiz 6000tl..

05327206250

güzel öneriler gelmiş ama özellikle alacağın aracın otomatik vites şartının olması ve senin para durumun işi zorlaştırıyor. Otomatik şanzuman araçlarda belli bir km'den sonra arıza kaçınılmazdır. Ve burada sana önerilen araçların hepsi de eminimki 200 bin km den aşağı araç değildir.Çıkacak masrafına katlanırım diyorsan araçları alabilirsin ama eminimki seni hem maddi hemde manevi yönden yıpratacaktır.Öyleki yapacağın bakım giderleri mevcut paranla birleştiğinde daha iyi bir araba olarak sana dönecektir. Bu nedenle biraz daha sabredip biraz daha tasarrufla daha iyi ve az km'li bir otomatik araç bulmanızdır.Kolay gelsin.

Üst Alt