Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

75x51x38 Cam akvaryum Mango kökü ve Siyah Fon hediye

hazanguz

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi büyük oğluma 1 sene önce aldığımız akvaryumu bozduk şuan büyük oğlumun doğum günü var ona mont almak istiyorum bunun için akvaryumu satıyoruz Boyutları 75x51x38 önden bombeli bir akvaryum resmi aşağıda var ayrıca yanında aldığımız 50cm mango kökünü ve siyah arka fonu hediye veriyoruz.Eğer isterseniz lifetech 828 1200lt'lik dış motorumuzda var 3 ay kullandık.Akvaryumun fiyatı 80 lira ilgilenen olursa lütfen iletişime geçin benimle oğlumun doğum günü 2 gün sonra 19 yaşına giriyor.

http://g1212.hizliresim.com/14/t/h88s4.jpg

Amacım satın almak değil. Sadece öneride bulunmak.
Bu akvaryumun fiyatı piyasada 40-60 TL arası (sıfır) hatta ben 1 ay olmuyor 100 TL'ye 1 metrelik akvaryum aldım. Sizinkinin boyutlarındaydı eski akvaryumum çatıda duruyor. Satsam en fazla 30 TL'den satılır.
Birde yazık etmişiniz o boyuttaki akvaryuma 1200 TL lik dış motora nasıl kıydınızda para verdiniz.

Cuneythan;

1200 TL verdim demiyor dış motora 1200 LİTRE diye yazmış dikkatli okursan :)

Biliyorum fiyatı pahalı fakat oğlum için satmam gerekiyor gönülyarası'nın dediği gibi 1200 litre su çeviriyor 1200 tl değil :)

Üst Alt