Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%76 engelli raporunu yenilemek istiyoruz..?

matias28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,bir yakınım doğuştan konuşamıyor ve duyamıyor.ayrıyaten gözlerinde katarakt başlangıcı ve gece körlüğü var,daha önce alınan raporda yüzde 52 kbb'den,yüzde 50'de gözden aldı ve toplamda 76 oran belirlendi.

biz tekrar heyete başvuracağız,bu engellerin üstüne iki bacakta varis,15-16 larda gezen tansiyon var. yaşa bağlı olarak kemik erimesi de olabilir.oranımız sizce ne olur?

son olarak benim anlamadığım nokta ilk aldığımız rapor sürekli değil 2 yıllık verildi.yani bu hastalıkların iyileşme şansı var mı ki 2 yıllık verildi?

2yıllık niye verilmişki ayrı hastalıkmı vardı ilk raporda kulakla gözün dışında

Sadece tansiyondan alırsın yüksektansiyon varsa oda ilaç raporunu göstercen

Muayenede

Hayır sadece göz ve kbbde muayane oldu. 2 yıllık verildi. Şimdi sorun şu ki kendisi okuma yazma vs bilmediği için zor anlaşıyoruz. Yani hangi hastalığı var yok bilmiyoruz. Bunu heyet doktorlarında gezerek sorusturmak istiyoruz. Bildiğim kadariyla varise de yüzde 20 tek bacağa veriliyor?

Ben alamadım varise ona dauanarak yazdım

Doktora bağlı verir vermez

Üst Alt