Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%76 ile hak ettiğim vergi indirimi maaşa ne kadar yansır?

DaDaS.TC

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Bir Ay Önce Vergi İndirimi İçin Ankaraya Belgeler Gönderdik Onaylanırsa Maaşıma Ne Yansır raporum %76 şuan aldığım maaş 1150 vergi kesintisi şuanda 410 üstünde bodromda görüyorum.

Eğer asgari geçim indirimi ile çakışmazsa yaklaşık 50 tl olarak yansır.

vergi indirimi devede kulak ne yazık ki. duyanda engellilerin vergi indirimi var falan diye hevesleniyolar.

Harbiden NETBUS işe başladığımda vergi indirimi için başvurasım bile gelmedi 25lira yahu dalga mı geçiyorsunuz?
Bir de vergi indirimi başvurusu yaparken taa Beylikdüzünden Fatih-Aksaraya gidiyoruz istenilen belgeler doğru dürüst değil vs uğraştırıyorlar
Sonuçta muhteşem olsa bari
Ama tabi ki 25 lira da olmadığı zaman olmuyor ama komik bir rakam

Arkadaşlar 25-TL taban rakam asgari ücretle çalışan kişinin vergi indirimi 25-TL eğer %40 özürlü ise fakat arkadaş 2. derece engelli olduğu için ve 1150 tl maaş aldığından alacağı rakam daha yüksektir. Asgari ücret dışında çalışan kişinin vergi indirimi farklı hesaplanır. %40 min 190-TL.

Erdinç zaten arkadaşın 50lira alacağını Bülent arkadaşımız söylemiş.
Ben kendi adıma konuştum benim raporum %52

Üst Alt