Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%76 oranında raporum var. 2022 maaşı alabilir miyim?

ALP_

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, forumda yazılanlara göre muhtaçlık sınırı 2013'ün 2. altı ayında artış gösterdi. Ben aylık için 2013'ün ilk yarısında başvuruda bulundum. Raporum yüzde 76. Cevap maaşımızın yeterli olması sebebiyle olumsuz geldi.

Babamın vefatından sonra emekli aylığı kız kardeşler ve annem arasında paylaştırıldı. 3 kız kardeş 160'ar lira, 300 lira da annem almakta. O zaman başvurum bu bilgilere göre olumsuzdu. Fakat şimdi kız kardeşlerden biri bizimle yaşamıyor. Doğal olarak da aldığı para aynı eve girmiyor.

Sorum şu: Ben tekrar başvursam, bağlanır mı? eve giren bu para ile muhtaçlık sınırını aşıyor muyuz? Eve girmeyen para da gelir olarak hesaplanıyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Size düşecek miktarın 243,43 TL'yi geçmemesi gerekir, ve başka geliriniz yoksa yukarıdaki miktarlardan geçmez. Evet eskiye göre 155 TL düşüyormuş, ve 119 TL'yi geçiyormuş. Ama şimdi 243,43 TL'yi geçmez. Başvurunuzu yapın siz yeniden.

Üst Alt