Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%76 oranlı raporumla malulen emekli olabilir miyim?

ahmettutun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese selam hocam 2011 yılında vergi indirmi için saglık kurulundan almış oldugum %76 raporum var kalp yetmezligi evre4%ef30 hiper tansiyonklas2 birde koah orta dereceli fakat yillar gectikce hastalık ilerledi maksimum medikal tedevi görüyorum ve ef%20 oldu
ssk pirim 1565 gün üstünü askerlik borçlanması yapsam olurmu
sizce malulen emkli olurmuyum teşkürler

ahmettutun EF 20 ile malulen emekli olabilirsiniz diye düşünüyorum bunun tek anlamanın yolu SGK başvuru yapın ilk de red gelirse itiraz edin ikincide kabul edilecektir ćunku EF 30 ile sitede malulen emekli olupta bilgi veren olmuştu

bende öyle okudum akşamda %30 altı diyor ama bürsürü laf kalabalıgı var anlamak için soruyorum gün eksigim tamamlamak için borçlanma yapıcam oda baya bi tutuyor

ahmettutun

10 yıl sigortalılık süreniz ve 1800 priminiz tamamsa, malulen emeklilik için değil de maluliyetinizin tespiti için kuruma başvurun. Sizi hastaneye sevk etsinler. Orada maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak bir durum tespit edilir ve sgk sağlık kurulu da bunu onarsa size "durumunuz maluliyeti gerektiriyor, ama prim gün sayınız eksik" derler. Ondan sonra siz de askerlik borçlanması yaparsınız ve "beni malulen emekli edin" dersiniz...

Önceden askerlik borçlanması yapar ve sonra malul sayılmazsanız, borçlanma için ödeme yapmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz diye bu yolu öneriyorum.

sevgili grup üyeleri ef %25 heyete girdim antalya egitim araştırma hastanesinde sgk ara karar almış ve beni akdeniz tıp fakultesine sevk etti gecen ay efor ve eko sunuclandı 10 7 2018 tarihinde tamamlandı ef%28 cıktı dün e sgk dan evrak takipten baktım ret yazmışlar nasıl bir yol denemeliyim bu arada kalp nakil listesine alındım tıp fakıültesindeki raporda buda yazıyordu

ahmettutun

Size gelen yazıya istinaden sigorta müdürlüğüne gidip itiraz edin ve yeniden değerlendirme isteyin. Nakil ihtiyacı olan birini malulen emekli etmeyeceklerse kimi edecekler!

Üst Alt