Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%77 raporum ve 97 sigorta başlangıcım ile ne zaman emekli olurum?

melihberk

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim hastalığım ankilozan spondilit %66 vergi ndirimim var sigorta başlangıcım 17.02.1997 emekli olmak istiyorum ne kadar maaş alırım

melihberk

Ayrıca defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirimine istinaden emeklilik için aşağıdaki tabloya tabisiniz (16 yıl 4 ay sigortalılık süresi ve3760 gün prim):

2008_oncesi.PNG

Arkadaşlar ben 24 kasımda emeklilige başvurdum %85 raporum var %66 vergi indirimiVar

Arkadaşlar benim %85 raporum var%vergi indirimim %66 2.ayın 17 si 1997 sigorta başlangıcım 4600 primim var 24 kasımda emeklilige başvurdum herhangi bir sorun cıkarmı emekliliğim nezaman sonuçlanır saygilar

melihberk
Süre ve prim açısından bir sorun yok.
Sonuçlanması, farklı statülerde priminiz, farklı illerde çalışmanız olmasına, vergi dairesi ile yazışma sürecinin uzunluğuna bağlı olarak değişir.

Bende ankilozan sipondilit hastalıgı raporum%85 vergi indirimim %66 24 kasımda emeklilige başvurdum nezaman sonuclanir bide ben Ankara saglık merkezini aradım vergi indirimin sürekliymis dedi

Vergi indirimimle emeklilik

Arkadaşlar ben 24 kasımda vergi indirimle emekli başvurusu yaptın henüz bir sonuç York nezaman sonuclanır raporum %85 vergi indirimim %66 her ikiside sürekli bilgi verirseniz sevinirim

Sgk müdürlüğünün yoğunluğuna, sizin farklı statüde çalışmalarınız olup olmadığına, vergi dairesinin yazışmaya cevap verme hızına bağlı olarak değişmektedir.
SGK evrak takibinden başvurunuzun hangi aşamada olduğunu, en azından vergi dairesinden yazı gelip gelmediğini ve şu anda işlemin nerede devam ettiğini anlayabilirsiniz.

Emeklilik

Arkadaş ben 24kasımda emeklilige başvuru yaptım aşagıdaki ne anlama geliyor EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO : 16,561,584 VARİDE TARİHİ : 26.11.2015
GELDİĞİ YER PENDİK SGM TAHSİS1 T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO : TAHSİS NO :
ADI : MESUT SOYADI : KARAKAŞ
EVRAK NO : EVRAK TARİHİ : 25.11.2015
EK SAYISI : 0 GİZLİ : Hayır
GELİŞ ŞEKLİ : TAAHHÜTSÜZ POSTA GELİŞ NUMARASI :
KONUSU : DİĞER
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 26.11.2015 İSTANBUL SGİM PENDİK SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 26.11.2015 İSTANBUL SGİM PENDİK SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE
3 27.11.2015 KURUM DIŞINA TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4 27.11.2015 KURUM DIŞINA
5 EVRAK KAPANDI..

Birim İşlem
1 19.01.2016 İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 19.01.2016 İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE

Birim İşlem
1 21.01.2016 İSTANBUL SGİM PENDİK SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLEND

Üst Alt