Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%77 raporum ve 97 sigorta başlangıcım ile ne zaman emekli olurum?
Ayrıca defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirimine istinaden emeklilik için aşağıdaki tabloya tabisiniz (16 yıl 4 ay sigortalılık süresi ve3760 gün prim):
melihberk
Süre ve prim açısından bir sorun yok.
Sonuçlanması, farklı statülerde priminiz, farklı illerde çalışmanız olmasına, vergi dairesi ile yazışma sürecinin uzunluğuna bağlı olarak değişir.
Bende ankilozan sipondilit hastalıgı raporum%85 vergi indirimim %66 24 kasımda emeklilige başvurdum nezaman sonuclanir bide ben Ankara saglık merkezini aradım vergi indirimin sürekliymis dedi
Arkadaşlar ben 24 kasımda vergi indirimle emekli başvurusu yaptın henüz bir sonuç York nezaman sonuclanır raporum %85 vergi indirimim %66 her ikiside sürekli bilgi verirseniz sevinirim
Sgk müdürlüğünün yoğunluğuna, sizin farklı statüde çalışmalarınız olup olmadığına, vergi dairesinin yazışmaya cevap verme hızına bağlı olarak değişmektedir.
SGK evrak takibinden başvurunuzun hangi aşamada olduğunu, en azından vergi dairesinden yazı gelip gelmediğini ve şu anda işlemin nerede devam ettiğini anlayabilirsiniz.