Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

78 doğum, 94 sigorta giriş ve %40 raporla ne zaman emekli olurum?

M.Çağatay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sitenize yeni üye oldum görüşleriniz benim için önemli.
Bu hafta içinde çok büyük bir aksilik olmaz ise SGK kurumundan emekli olabilir şeklinde yazı talep edicem.
Ancak yinede emin olmak adına sizinde görüşlerinizi almadan hareket etmek istemedim.
27.02.1978 doğumluyum.
01.03.1994 SSK girişim var. 6160 pirim gün sayım
/40 sürekli olmak kaydıyla (şeker-kalp ve kulak) devlet hastanesi ve maliye onaylı rapor sahibiyim.2 aydır 3.derece sakat statüsünden vergi indiriminden faydalanıyorum.
Emekli olabilir miyim?
Eğer olabiliyor isem yaşlılık aylığı şeklinde mi? Maluliyet mi? Bilemedim
Değerli tecrübelerini benimle paylaşabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

M.Çağatay

Şimdiden hayırlı olsun emekliliğiniz. Malulen değil erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanacaksınız.

16 yıl sigortalılık süresi 3760 prime tabisiniz. Bu şartları fazlasıyla tamamlamışsınız zaten...

2008_oncesi.PNG

Aynen verdiğiniz bilgiler doğrultusunda önünüzde kanuni bir engel kalmamış (vergi indiriminiz sürekli olmak kaydıyla)
Yaşlılık emekliliği haketmişsiniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde harcayın.
Bu arada çalışmak isterseniz önünüzde engel yok.
[FONT=&quot](Sosyal Güvenlik Destek Primi) ödeyerek [/FONT]Hem maaşınızı alıp hemde çalışabilirsiniz.

Üst Alt