Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

78 kodu ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

hdoa

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
3
Merhabalar, Geçen hafta eski B sınıfı ehliyetimi engelli ehliyetine çevirtim verilen kotlar aşağıda;

01.06. Gözlük veya kontakt lensler,
103.04 Üç yılda bir sağlık kontrolü,
103.05 Beş yılda bir sağlık kontrolü,
10.02 Otomatik vites,
47. İki tekeriekli araç kullanamaz,
78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir,
102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanamaz.

ÖTV raporum var, ehliyet için de bu kodlar verildi. Nüfus müdürlüğüne gidip değiştirmek kaldı sadece. Sonrasında Allah nasip ederse araç alacağım sormak istediğim soru bu kodlarla bir sorun yaşar mıyım? Eksik olan birşey var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Evet alabilirsiniz sol ayağınızda sıkıntı var ise O'nun için sadece otomatik vites araç külanabılır yazar

• Beğen
Reaksiyonlar: hdoa
Merhaba
Bu kodlar ile sadece sol bacağınızda engel var ise alabilirsiniz. Ayrıca iyi düşünüp karar vermenizi tavsiye ederim. 10 yıl satış yok, % 40 yerlilik her aracı alamıyorsunuz, ve en kötüsü sizden başka hiç kimsenin kullanmasına müsaade edilmiyor. İyi karar vermenizi öneririm.

• Beğen
@ronayi,
Evet sol bacağımda sıkıntı var. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

@saimakdeniz,
Evet sadece sol bacağımda engelim var. ÖTV raporumuda sol bacağımdaki engelim ile aldım. Valla çok haklısınız bu yeni düzenleme benimde canımı sıktı 10 yıl satış yok, sadece belli başlı araçları alabiliyoruz falan... ama ikici el piyasasıda malum. Bize sunulan seçenekler arasında en iyisini almamız lazım ki 10 yıl bizi idare etsin. Şuanki düşüncem bu şekilde.

@hdoa,
Şimdi den hayırlı uğurlu olsun.Rabbim kaza bela vermesin güle güle kullanın inşallah.

• Beğen
Bende geçen ay e sınıfı ehliyetimi engelli b yaptım.bana verilen kodlar47....64...102....(10.02)....(35.04)...78....raporum yuzde 45 süreğen kronik sürekli.arac alabilirmiyim

Üst Alt