Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 78 raporla aldığım 2022 maaşı miktarı neden düşük?

fatih36

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem;

arkadaşlar ben uzun zamandır engellı masını alıyorum % 78 raporum var hıc oyle bahsetıyınız rakamları almıyorum dahada az alıyorum nasıl oluyo bu anlamadım yardımcı olursanız sevınırım evde bakım maşı bu ay 765 olucak ınsallah 3 aylıkta hıc 800 almadım nasıl oluyo bu ?

Fatik 2022 aylığı için sen başvuru sırasında bu % 78 oranlı raporla mı başvurdun yoksa 78 oranlı raporu sonradan mı aldın ablam? Yaşın kaç ayrıca?
Dediğin gibi bu oranla az maaş almışsın. sorunu tespit edebilmem açısından sorularımı cevapla lütfen?

Kalem;

evet abla % 78 oranlı raporla baş vurdum yaşımda 36

Kalem;

evet abla 783,73 verdıler aralık ayında aylıgı kendım için alıyorum

Ablam senin aralık ayında 1175 lira alman gerekiordu. ondan onceki aylıklarını da yine % 78 oranlı raporuna gore alman gerekiordu. BU bahsettiğin % 78 raporla 2022 aylığına başvurduguna emin misin? Eğer oyleyse bu hatanın nereden kaynaklandıgını alo 144'ü arayarak ögren ya da vakfa git. ortada bir hata var çünkü eger dediğin gibi sistem kayıtlarında raporun 78 oranlı ise.
Alo 144'ü ara ve sistemde raporunun oranına baksınlar bi ve bu yanlış nereden çıktı ögren beni de gelişmelerden haberdar et.
eminsin di mi 2022 aylığı için % 78 oranlı rapor verdiğine? verdin teslim ettindi yani?

% 78 raporunu hangi kuruma vermiştin söyler misin bana bi?

o halde hemen alo 144'ü ara "2022 aylığı için % 78 oranlı raporla başvurdugunu ama aylık miktarlarının % 40- % 69 seviyesinde ödendiğini oysa % 78 özürlü sağlık kurulu raporuna göre ödeme yapılması gerektiğini" söyle ve bu hatanın nereden kaynaklandığını sor.
Yaşını ve kendin için aylık aldıgını da soyle.
Raporu 2022 aylığı başvurusunda verdiğini de söyle.
sonra bana ne dediklerini aynen anlat.

fatih36
bahsettiğin evde bakım maaşı mı yoksa 2022 maaşımı

Üst Alt