Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%78 raporumuza karşılık malulen emeklilik başvurusunun reddedilmesi..?

sebneme

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, Annem; Bakırköy Devlet Hastanesinden 2013 temmuz ayında özürlü sağlık kurulu raporundan % 78 aldı. (sadece kronik böbrek yetmezliğinden % 60 verildi.) 2013 kasım ayında da malulen emeklilik talebimiz oldu. SGK ya başvurumuz da yine aynı hastanenin kurulundan geçildi. Rapor Ankara'ya gönderileceği söylendi. Fakat gelen cevaba göre '' çalışma gücünüzün %60 ını kaybetmediğine'' karar verilmiş. Aynı hastane iki farklı oran nasıl belirlenir? Emeklilik işlemi için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba şebnem hanım.öncelikle geçmiş olsun.2013 temmuz ayında aynı sorunu yaşadım banada red cevabı geldi .bende yeni kanuna göre tekrar müracaat ettim 3,5 aydır malulen emekliliğimin cevabını bekliyorum.hastalığım baya ilerledi doktorlar 3 ay önceden koluma fistül açtırmamı söylediler bnde ek olarak fitül epikrimi sgk kurumuna raporlara ek dosyaya göndedim sonuç olarak daha önceden gelen red cevapları gibi olacağından teredütüm var sonuç ne olacak buradan paylaşırım.

çok geçmiş olsun. yeniden müracaat ettim derken sıfırdan mı başvurdunuz yoksa red cevabına itiraz mı ettiniz?

teşekkürler.evet doğru anlamışsınız.04/11/2013 tekrar müracaat ettim,sıfırdan tekrar sağlık kurulu raporu için,red cevabının geldiği hafta yeni kanun çıkmıştı. :) buda benim şanssızlığım

çok geçmiş olsun. İnşallah menfi sonuç alırsınız. sonucunuzu bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşlar .bugün sgk kurumundan yazı gönderildi.hakkımda ara karar verilmiş.UÜTF sevk edildim nefroloji kliniğine bilginize.

Gökhan, nakil olduğuna dair rapor aldığında emeklilik de gerçekleştiirilecektir. Bir sorun çıkmaması lazım. Mevzuat çok çok net zira

diyalize karar verildi değerler yüksek çıktı.nakilede yazıldım.

bülent bey,benim durumumla ilgili size kaç kere yazdım dönüş yapmadınız.ben polio sekelinden tablo 4.1.2 ye göre % 40 alıp vergi indirimnden yararlanıp emeklilik için başvurdum.siz polo sekeli tablo 3.4 göre değerlendirilir demiştiniz.

merhaba, malulen emeklilik için tüm şartlar tutuyor fakat red cevabı geldi bizde buna itiraz ettik şuan cevap bekliyoruz 15 gün oldu cuma günü 170 i aradım dosyanın akıbeti hakkında bilgi almak için 3 iş günü içinde arayın dediler. çarşamba günü arayacağım. gelişmeler hakkında bilgileri sizinlede paylaşacağım. ilgi ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Üst Alt