Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

78 yaşında ve bir çok rahatsızlığı olan anneannem için %90 rapor almak..?

LTFLTF

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi günler diliyorum forumu takip ediyorum bilginize inanarak soru sormak istedim.

Anneannem damadına araba alıp en azından artık ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılmasını istiyor. Anneannem 78 yaşında astım bronşit var raporlu ilacı var sürekli kullanımı gerektiren, hipertansiyon hastalığı var aynı şekilde sürekli kullanım ilacı bulunan, kemik erimesi var, ellerinde sinir sıkışması var ve zor bir şekilde ihtiyaçlarını yapıyor(tencere tabak bile bir iki taneden sonra elinin ağrısından dolayı kaldıramıyor.), guatr hastalığı var fakat toksik değil ama solunum yollarına baskı yapıp zorluk yaşattığını söylüyor çünkü büyük, doğuştan kalçaçıkığı vardı platin ile tedavi edildi ve ayakta kısalık var bastonsuz fazla yürüme yapamıyor, işitme kaybı var, beyin damarlarında kireçlenme olduğu söylendi bunlara istinaden %90 rapor çıkar mı?

çünkü eşi araç kullanamıyor tek gözünü kaybetti, ehliyeti zaten yok ve artık yaşından dolayı eskiden yapabildiği otobüs yolculuğunu bile yapamaz hale geldi.

Eğer ki bizi biraz bilgilendirirseniz çok seviniriz şimdiden çok teşekkür eder ve iyi günler dilerim

alabilirsiniz gibi geldi bana zaten 60 yaş üzerine 10 puanda direk ekleniyor sanırım 80 oranda alabilir ancak bunu öğrenmek için bir hastaneya başvurup rapor almanız gerekir
LTFLTF

bu saydıgınız hastalıklardan %90 alamazsınız astımdan %20 tansıyondan stabil 22 18 ıse %20 guatr astıma baglı dahılye %20 verebılır astımla bırlesebılır kalça cıkıklıgından dolayı cıftmı tekmı cıftte %30 verılır beyındekı kreclenmenın dozu ne ona bakmak lazım kulaklarında nekada ısıtme kaybı var db oranlarına bakmak lazım bu son soyledıklerımde oranları yuksek cıkarsa %90 almak ıcın %130 a totalde ulaşması gerekıyor bırden fazla hastalıklarda oranlar hesap ederken duser bılgınıze

Size de teşekkür ederim bunu hastane ile netleştireceğiz inşallah en kısa sürede ilginize teşekkür ederim...

fulya35

eğer oranlar sizin dediğiniz gibi verilirse 68 yapar ancak ben kişinin yaştan ötürü daha değişik rahatsızlıklarınında mevcut olabileceüini ve başka oranlarda alabileceğini düşünüyorum örneğin kardiolojidende büyük olasılıkla oran verilebilir

yaşlı diye vermezler kalp rahatsızlıgı yok ıse guatr varmış ama zehırlı degıl modullerı sorunluymuş oda zaten astıma yol açmış verdıgım bılgılere gore yaslıkla beraber ozur oranı %82 cıkar beyfendı 68 nasıl hesapladınız zaten beyınde kıreclenme varmış kulak kaybıda mevcutmuş ortalama afakı hesaplamlar bunlar konulucak teşhıs ve hastalıkların evrelerı epıkrızler cok onemlı olsa net oran soylerız

Ltfltf@ yazmış olduğunuz mesaja cvp yazamadım msj geri geliyo sormuş olduğunuz soruyu burdan cevaplıyorum.
Anannemin raporunda hastane teşhisi; spastik paraparezi,idrar-gaita inkontınansı,kognitif kayıp yani anlıyacağınız anannem yatalak bitkisel hayatta gibi bişey.

Son düzenleme:
arkadaşım sen müracat et bence bu şartlarda alabilirsin zaten denemedende bilemessin biz ne dersek diyelim serapkamm

sarasota bundan 5 ay önce başvurdum fakat mahkeme kısıtlının kısıtlının yararına olmayacağından red kararı verdi.
Bimere ve çeşitli yerlere başvurdum gelen cvp kanun maddesinde almamam için hiç bi sebep olmadığını ancak red veren hakime sormam gerektiğini söylediler. Bundan dolayı bu hafta tekrar başvuracağım.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz ve bilgileriniz için...

Üst Alt