Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7832 prim günüm ve %50 raporum var. Emeklilik şartlarım nelerdir?

ladren45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1964 doğumluyum,iş hayatına 1984 de başladım ve ssk lı oldum. askerliğmi ssk olduktan sonra yaptım, askerliğm bittikten bir müddet sonra askerlik borçlanması yapıp ödedim.Şimdi 7832 gün aktif ssk günüm aldu,bu arada kalp samar rahatsızlığından dolayı sıkıntılar geçirdim.

Bu arada %50 özürlü rapor aldım ve vergi indiriminden faydalanıyorum.Emekli olabilirmişim , normal şartlarda tam 2 yıl sonra emekli olacağım.Şimdi emekli olsammı bilemiyorum maaş konusu nasıl olur zor durumda kalırmıyım beni bilgilendirirmisiniz.

kardeş hastalığın ciddi derecede etkilemiyorsa normal olarak emekli ol derim. yaşça da gençsin. yine de tercih senin.

arkadaşım özürlü erken emekliliği diye bir durum var onu kullanarak normal emekli olabilirsin . ben öyle yaptım emekli oldum daha yeni özür durumun yüzde 40 ve fazlası ise rahatklıkla ol. yaşlılık emekliliği olarak kabul ed,iliyorbu özürlü emekliliği. boşuna bekleme .

Malulen emekli zaten olamazsınız vergi ind. hakkı aldıgınız için hemen emekli olun derim ister özürlülere tanınan haktan erken emekli olun ister normal emekli olun maaş hesaplaması aynı olur...
Bence biran önce emekli olun derim

Üst Alt