Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8-10 bin liralık araç almak istiyorum. Öneride bulunur musunuz?

xman5734

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
sevgılı arkadaslarım sıfır arac almak ıstedım yalnız 12000 var buda yetmıyor bankayada bulsmak ıstemıyorum acıkcası bu sebepten öturu kazasız temız tas gıbı bır arac arayısında olmakla beraber bu benım 5 yıl satamama problemı olusturmayacak güvenılır engellının halkınden engellı anlar anlayısı ıle yola cıkarak hem bılgı hem ucret 2 sene sonra satacak olsam rahat rahat satabılme ozgurlugu olacakmı hemde bu dusuncemı paylasmak ıstedım sımdıden cok ama cok tsklr sizlere.

valla 8-10 bine hiç birşey bulamazsın.en ucuz araç ötv indirimli clio sembol lpg li oda 22000 bine geliyo bundan da ucuzu yok

2 nci el clio symbol 1.4 lpg li bir araç bulabilirsin ancak onlarda 13 14 bin tl

sadicihangir;

eywallah kardeşim eksık olma ben zaten bu sekılde onerı ıle sonuca ulasıcam en azından ıns.

tşklrr

kabasakal34;
onların otomatıgı varmıdır ki acaba? clio sembolun 1 yada 2 ay bekler olmadı ondan alırız.

bildiğim kadarı ile yok eger manuel kullanma şansın varsa otomatiğe pek girme derim derdi sıkıntısı masrafı çok oluyor ve clio şu an piyasada en rahat satılan araç peynir ekmek gibi gider

wlla kabasakal34 kardesım ınan manuel kullanma sansım olsa o vitesi gecirme zevkini hiç bırakmak ıstermıyım :( her ıkı ayak oldugu ıcın otomatık olmak zorunda malesef raporda o sekılde :(

o zaman 2 nci el honda civic lere bakman lazım benzin+lpg onlarda otomatik var

Eyw bakıcam ıns baska onerın olursa beklrm tşklr

Üst Alt