Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 Ağustosa kadar rapor almam lazım. Hangi hastaneden alabilirim?

starry

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
sizin bildiğiniz bir başka hastane var mı 8 ağustosa kadar rapor alabileceğim ve muayene ücreti istemeyecek bir hastane?

Rahatsızlığınızı öğrenebilirsek, rapor verme sürecini tahmin edebiliriz.

ben sağlık bakalığının sınavına başvvuracağım

ve tam teşekküllü hastane raporu istiyorlar

eyübe gittim 8 ağustosa kadar sıra gelemz dediler

okmeydanında "160 lira muayene parası istediler

rahatsızlık gözümde...

başka bi hasane yokmu 8 ağustosa kadar rapor alabileceğim ve ücret talep etmeyecek?

anadolu yakasında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi var.ücret talep etmiyor.heyet günleri ise salı ve perşembe günleri.ilk önce dilekçe yazılıyor ne amaçlı aldıgınız için sonra başhekim yuardımcısı ücretsiz ibaresi yazıyor dilekçeye.ama sabah erken gidip numara almanız lazım.8 agustosa kadar yetişebilir ?

Şişli Etfal'e de gidebilirsin... Geçenlerde bir arkadaş Bakırköy Devlet Hastanesi'ni önerdi...

Ve, her nereye gidersen git, daha en başta raporu acilen alman gerektiğini söyle...

İŞKUR a git.oadan sevk yaptır hastaneye.ücret ödemezsin.ayrıca orada sınava gireceğini izah et.ben dün muayene röntgen v.s işlemleri bitirdim.yarın kurula gireceğim.yani heyete.raporu bana elden verebileceklerini söylediler.

sayın arkadaşlar

sol kulağımda % 50 kayıp var ve ayrıca geçmeyen depresyonum var, bana yüzde kaç engelli raporu verirler? Devlet sınavına girmeye yetermi?

Benden de yeni rapor istediler.işkur dan sevk yaptırdım.doktorlara muayene oldum.heyete girdim.ve bugün raporumu elden aldım.sınava gireceğimi izah ettim o yüzden elden verdiler yoksa 15 gün sonra işkur a gönderiyorlarmış.

arkadaşalr peki bakırköye gidiyorsam illa şirin evler işkurundan mı sevk almam gerekiyor?

Oturduğum yer olan g.osman paşa işkurdan alıp bakırköye gidemez miyim?

Ayrıca sevk almadan gitsem sorun yaşarmıyım?

Yani sağlık bakanlığının ücret alınmamasıyla ilgili genelgesiyle gitsem bakırköye bi sorun yaşar mıyım?

nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama 1 qün sürdü benım salı ve perşembe günleri heyet toplanıyor. sabahtan bütün doktorları gezdım bitirdim. aksamına heyete qirdim aldım.

Üst Alt