Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 aylık memurum. Ankara'ya tayin istedim. Sonuç ne olur?

farukkck

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kolay gelsin;

8 aylık memurum sinopa atandım üniversite hastanesi ve araştırma hastanesi olmadıgından ankaraya tayin istedim.
2 haftadır imzada deniliyor ne yapmam gerek tahminlerinizi alabilirmiyim ne zaman sonuçlanır ?

DİLEKÇE HAKKININ KULLANILMASINA DAİR KANUN
Madde 7. - Türk vatandaşlarının ve Türkiye’de ikamet eden yabancıların kendileri ve kamu ile ilgili dilek ve şikâyetleri konusunda yetkili makamlara yaptıkları başvuruların sonucu veya yapılmakta olan işlemin safahatı hakkında dilekçe sahiplerine en geç otuz gün içinde gerekçeli olarak cevap verilir . İşlem safahatının duyurulması halinde alınan sonuç ayrıca bildirilir.

Sabırla bekleyeceksin :) farukkck

farukkck

Genelde asalet dolmadan göndermezler. Ama geçici görevli olarak tayın olabilirsiniz. Geçici görevi olmak için her iki amirinin onayı gerekecek (Ankara ve Sinop) yani anlayacağınız biraz torpil işi...

muvafakiyet istenildi ve gönderildi ama bugün yarın diye diye bi hal oldum

kurumlar arası çok zor kardeşim bende memurum üniversiteden sağlık bakanlığına geçeceksin eğitim araştırmalar da kamu hastanelerine bağlı

İçişlerindeyim valilikteydim ve tayinim yapıldı çok şükür kurum içi tayin yapıldı tam istedigi :)

Üst Alt