Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 ekimde hastane heyetinden geçtim. Vergi indirimi için ne zaman elimde olur belge? [Soru]

arzuizmir

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
8 ekimde hastane heyetinden geçtim. Vergi indirimi için ne zaman elimde olur belge? [Soru]

8 ekimde tekrar vergi indirimi için hastanede oaln işlerimi bitirdim evrağı hastaneye verdim ,kendimede rapordan 1adet istedim ama vermediler size Ankaradan evrak gelicek dediler.Şimdi ben öğrenmezmiyim hastaneden çıkan rapor yüzdesini eski raporum elimde eskisi iptalmi oluyor???

eskisi varken neden tekrar rapor alıyorsun?yeni rapor 2-3 ay içinde gelebilir.

%48 hastane raporum %40 ile Ankaradan geri geldi ama değişiklik olabileceği göz önünde tutularak 1yıl sonra tekrar indirimden yaralanmak isritor isem hastaneye başvurmam gerektiğini belirtmiş ler oyüzden

yav verirler ama benzeri değil. Başka işlerde kullanmak süretiyle % oran yazılı rapor verirler.

Ankara Atatürk hastanesinden heyet amacım defterdarlık için yeniden muayene olmaktı. Vergi indiriminden faydalanıyorum oran yükselmiştir diye kendim yeniden istedim. ilk rapor %50 ikincisi %62 olarak aldım. Yani raporu da bana verdiler. Ne zaman istersem elimdekini gösterip tekrar çoğaltabilirmişim. Ne kadar fotograf getirirsem o kadar çoğaltır veririz dediler.

Niye size vermedi gerekçesi nedir? Raporu başka işlerde kullanacağım dieybilirdiniz mesela özürlü kimlik kartı paso vs vs

aslında evet o şekilde isteyebilirim hatta bana sordular neden istiyorsunuz diye vergi indirimiiçin demiştim
paso falan diyem belki verirler iyi fikir

Üst Alt