Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 Eylül Cumartesi Akşamı Saat 22:00'da ÖNEMLİ bir EKPSS tag çalışması var.DESTEK!

Esilaa

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere sınavın üzerinden aylar geçmesine rağmen halen atamalara dair net bir açıklama yapılmış değil. Fazlasıyla geciken EKPSS atamaları bizleri hem belirsiz hem de gelirsiz bir duruma sokmuştur. Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan’a durumu bildirir bir yazı yazdım ve cevap olarak bizlere destek olacağını söyledi. Twitter’da binlerce takipçisi var ve 8 Eylül Cumartesi akşam saat 22:00’da bir tag çalışması başlatmaya karar verdik. İlk tweeti Yusuf Hoca atacak ve taga da etkinlik saatinden 10 dk önce karar vereceğiz. Çünkü tag daha önce hiç kullanılmamış bir tag olmalı ve atılan ilk tweet fazla RT ve FAV alabilmeli. Hoca ilk tweeti attıktan sonra bizler de RT ve FAV yapıp ardından taga hızlıca destek tweetleri atmalıyız.

Arkadaşlar bu etkinlik hem geciken atamaların bir önce yapılmasına hem de atama oranının artırılmasına yönelik olacak. İsteyen istediğini yazabilir taga. Yeter ki gündem olalım ve artık içinde bulunduğumuz bu belirsizlik ve haksızlık son bulsun. Lütfen bun duyuruyu üyesi olduğunuz tüm platformlardaki gruplara yazalım ve duyuralım.

ETKİNLİK TARİHİ: 8 Eylül Cumartesi
ETKİNLİK SAATİ: 22:00

İlk Tweeti Atacak Olan Twitter Hesabı: https://twitter.com/yenisafakwriter (YUSUF KAPLAN)

Bana twitter’dan ulaşmak isteyenler için hesabım: https://twitter.com/esilalala_

NOT: Herkes Yusuf Kaplan hocamızı twitter’da takip etsin, ilk tweet atıldıktan sonra RT ve FAV yapıp ardından bizler taga yazmaya başlayalım. Ayrıca atılan her tweeti RT ve FAV yapmayı da ihmal etmeyelim.

Ve yöneticilerden rica ediyorum bu önemli duyuruyu ayrı bir başlık altına almayın, karışıyor diğer duyurularla. Etkinlikten sonra silerim ben.

Güncel.
Lütfen bu defa gündeme girme olasılığımız yüksek, destekliyorum olalım.

Bencede hepimiz birlik olalım haklarımızı savunalim

Hmsre bu duyuruyu siz de üyesi olduğunuz platformlarda paylaşabilir misniz? Duyuruyu ne kadar çok yayarsak o kadar ses olur.

Tabi paylaşırım sesimizi duyuralım yeter ki

Gerçekten bu kadar mı duyarsız burası? Anlaşılan herkes halinden oldukça memnun. Hayretler içerisindeyim. Engellilere en fazla duyarsız kalan yine engellilermis.

Tuzu kuru olanların umrunda değil tabii.Ama insanların her yorumuna salça olup ümitlerini kırmaya çalışırlar ancak..

Bende bu sene ekpss sınavına ilk defa girerek konuşuyorum bu sene sınava girenlerin hakkını yediler 5000 atama yapacağız dediler bunun zaten 2500 ünü 2016 da sınava giren kişilere ayırdılar düşünün 2016 yılında 78 alan bile atanmış zorda olsa ama bu sene zor çok haksızlık yapıldı bu sene ben 89 puan aldım bu puanla atanıp memur olamayacağım atamalar bile başlamadı herkes suskun birlik olup sesimizi duyuralım hakkımızı arayalım ben 89 aldım diye sevinirdim ama boşuna bu senede diğer atamalarda da memur olarak atanma şansım yok diğer engelli kardeşlerimizin de hakkı yenilememeli herkes hakettiğini elde etmeli sesimizi duyurmak zorundayız

Arkadaşlar etkinlik saat 22:30'a alındı, yarım saat gecikmeli başlayacak. Herkes Yusuf Kaplan'ın atacağı ilk tweeti beklesin.

Üst Alt