Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%8 kalıcı rapor ile alabileceğim tazminat miktarı ne olabilir?

melo84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba trafik kazası sonrası almış olduğum rapor ve vs vs sonarsında şuan mahkemeyi bekliyorum istanbul adli tıp beni MR için tekrar üniversite hastanesine sevk etmişti bu raporlar geldikten sonra ne olucak bilgim yok avukatım var fakat mahkeme 2 sene yi buldu nerdeyse %8 kalıcı rapor verdiler ve karşı taraf %100 suçlu bulundu . sol diz platinli . Daha ne kadar tazminat alacağımı bilmiyorum. Fikriniz var mı?
bu arada avukatın söylediği bu rapor adli tıptan geldikten sonra tekrar adli tıpa gidip puan cetveline göre hesaplama yapıalcakmış ne kadar tazminat alabileceğim hakkında .

trafik kazası adli tıp raporu sonrası !

Merhabalar. 2016 yılında trafik kazası geçirdim ve kaza sonarsında karşı taraf suçlu çıkıp polis raporunda benim hiç kusurumun olmadığı yazılı. sol diz ameliyatı oldum 3 adet platin atıldı kalıcı . Mahkeme açıp sigorta şirketinden eksik tutar aldım ve sigorta şirketine dava açıldı aynı zamanda şahsa da maddi manevi ve aracım için ayrıca değer kaybı davaları açıldı. Bir kaç gün önce e-devlette adli tıp kurumu diye bir dosya gördüm ve şuan gözükmüyor ekim ayında mahkeme olacak . üniversite hastanesin 'de 2 ay önce Mr ' a girip muayene edildim adli tıp tarafından . Bu raporun gelmesini beklediğimizi söyleyen avukatım bizim hala ne kadar tazminat alacağımı bilmiyor tabi bende . Bu rapor geldikten sonra tekrar adli tıp başkanlığına raporlarım gidecekmiş ve hesap cetvelinde hesap yapılarak ne kadar tazminat alacağımı belirleyip mahkemeye sunulacakmış . Sigorta şirketi 2016 yılında bana 33 bin tl ödeme yaptı biz eksik tutar ikazları yaparak ısrarla 33 bin tl ödeme yapılabilir dedikleri için kabul edip sigorta şirketine şahsa açtığım bu dava için şuan beni neyin beklediğini hala sürecek mi ne kadar alacağımı bilmek istiyorum.
%8 raporum var. 36 yaşındayım . Yorumlarınız benim için çok kıymetli teşekkürler.

Üst Alt