Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 senedir malülen emekliydim. Kontrol muayenesi sonunda aylığım kesildi!?

Akbaş011

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen.09 01 2018 de adana şehir hastanesinde malülen emeklilik devamı için doktorlara kontrol muayenesi oldum hastane heyete cıkardı sonuç.

hastalıklarım.(1)DAHİLİYE.kky.(+)aritmi(+)TA:135/73.ilaç kullanıyor.
(oran.10) uz.dr.A.B.UZ.hastalıklarım(2) KARDİYOLOJİ.EKO:septum 32 mm.SAM(+)valsalla ile55 mm gradient alındı MY 1 DERECEDE .AY 1 DERECEDE.EF %55 EKG:nsr.V1-V5 de R.progresyon .kaybı.ICD(+)EVRE 2 hipoestetik KMP.(oran.%100)uz.DR .M.KAPLAN.hastalıklarım.(3)GÖGÜS HASTALIGI.efor.dispnesi(+)sigara yok.SS:dogal.kardiyak pacemaker.PAAC:BVD artışı.SFT FEV/FVC% .FEV1%97.FVC%93 .SO2%96 .pulmoner foksiyon kaybı saptanmıştır.(oran %20) .uz.dr.C.YÜCEL????

bu sonuçlar benim malülen emekli oldugum gaziantep saglık sosyal güvenlik merkezine adana şehir hastanesi tarafından gönderildi gaziantepde. (100/130 olan oranı) 100 de 60.şın altında bırakıp malülen emekliligimi kesti 4 aydır maaş alamıyom

benim sürekli raporum var 100%100 yatalak agır engelliyim evde bakım maaşı alıyom (devlet bana hastaneye gidip geleyim diye araç verdi) (başbakanlık 100%100 engelliyim diye özürlü kimligi verdi.) gaziantep saglık sosyal güvenlik merkezi 8 senedir malülen emekli maaşı alıyom

ben madem saglamım niye 8 sene maaş verdin ( ben tualete gidemiyom kendi başıma utanın) bunlara cevap verecek kimse yokmu ALLAH İÇİN ben saglamımda benmi yürüyemiyom heryere başvuruyom bimer .sabim.calışma ve sosyal guvenlık.ANKARA yüksek saglık kuruluna itirazda bulundum CUMHURBAŞKANINA yazdım

ben maas baglanmazsa kendime zarar verecem dedim hiç takan yok ben engelli yatalak hastayım bunu yapıyorlar saglamlara allah yardım etsin herşey boş bana care olacaklar lütfen dogruyu yazsın ben ona göre careye bakım

itiraz başvurularınıza gelen cevapları paylaşır mısınız mesela Bimer veya diğerleri, gerekçekerini bir görelim

Bimer itiraz et dedi. 170 aynı cevap itiraz et dedi.

Sabimde 170 ara dedi

Öncelikle geçmiş olsun
Sgk gidip karara itiraz etmelisiniz yazılı olarak onlar tekrar
Sizi farklı bir hastaneye veya üniversiteye sevk edecektir
Prosüdür bu şekil de doktor zaten kmp rahatsızlığınızdan dolayı %100 vermiş bence tekrar farklı bir hastane sonrası maaşınız bağlanacaktır eğer yine olumsuz olursa en son çare dava açmanız olur.

İtiraz ettim ankaradan gelecek haber önemli demek malulen emeklilik için 100% 1000 lazım anladığım utanç verici bi şey

@Akbaş01 geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım.kontrol muayenesinde emeklilik durduruldu.%70 ağır engelli ve çalışamaz raporumuz var. sgk yüksek sağlık kuruluda itirazımı red etti.
2 farklı avukatla görüştüm %50 şans verdiler,davayı kaybedersem mahkeme masraflarıda olucak.ben madurum ve hakkımı arayacağım .

@OturanBoğa bu konuda çok büyük haksızlıklar dönüyor ,bizim gibi birsürü engelli madur var sesimizi nasıl duyurabiliriz?

Akbaş01

rahatsızlıklarınız maluliyet cetveli'ne göre malulen emekliliği gerektiriyor mu bilmiyorum. Ama bence de mutlaka itiraz edin ve yeniden hastaneye sevk talep edin.

8 sene maaş verdiler 3 sefer kontrol muayenesi oldum itirazda bulundum ankaraya bu oran maluliyet cetveline göre red olursa 100 /1000 lazım artık oda yok sağlık olsun hakkımı helal etmiyom acemi heyet doktorlarına iyi akşamlar allaha emanet

E devlete girdim 4Â emekli işlemleri DYS evrak takibi girdim çıkmıyor bir türlü

Sevgili adminim ben burdan başka yerlere yazı bilgi paylaşsam olurmu ana sayfada

Ara karar verdi ankara sağlık yüksek kurulu itirazıma 1 haftaya kadar hastaneden doktorlara kontrol olacam heyete çıkacam ankaraya gidecek rapor sonuç ne olacak bakacik allahın izniyle inşallah maaş bağlanır

Sayın oturanboga 8 senedir emekliydim bana malulen emeklilikte ara karar verdiler ben hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım raporlarım %100 benim soylemek istegim benim 5 aydır maaşım kesildi eğer ara karar onaylanirsa maaşlarımı tekrar alırmıyım e devlette emekli yazısı kalkmış daha sonuçlanmadıki hemen silmişler selamlar

Akbaş01

Evet, yeniden onaylanırsa, emekli maaşınız kesildiği tarihten bugüne tek seferde hesabınıza yatırılır.

Tskler adana balcalı hastanesine sevk etti ankara yüksek kurulu tekrar doktor kontrolu olacam 08 08 2018 tarihinde eyer tekrar onay alırsa demek 8 aydır maaş almiyom o eski maaşlar bağlanır bülent bey diyorsunuz

hastaligim 100 yüz ağır engelli yatalagim evde bakim maaşı aliyom daha bu çile neden benim maaşım kesilir mi anlamış değilim antep sağlık kurulu doktoru acemi dedim ama ankara yüksek sağlık kurulunda acemi doktormuş o da ara karar verdi
pes bu doktorlarla nasıl çalışacik sürekli raporum mevcut her hastanede 100 yüz ağır engelli diye ben ve ailem bu maaşla geciniyorduk 8 aydır kestiler yanniş kararla bu çeşit engelliye bunu yapıyorlar allahu teala onlara da benim düştüğüm borç batağından nasip etsin

Bülent bey benim ilk 4 ay maaşımı durdurdular kontrol muayenesi gecikti diye .?
sonra ki 3 ay malulen emekliligimi antep sağlık kurulu yüzde 60 altında diye red etti ben de bu sonuca ankara yüksek sağlık kuruluna itiraz ettim kurulda bana ara kararla tekrar adana balcali hastanesinde kontrol olmamı söyledi 8 ağustosta olacam inşallah eyer yüzde 60 üstü alırsam
(NOT)? 7 aylık maaşımı 2 bayram ikramiyesini ve 9.17 emekli zammini alır mıyım?
zaten kontrol olacağım hastanede kalp ameliyatı olmuştum bu hastane bana 100%100 agir engelli sürekli raporu verdi benim ilk emekli başlangıç hastanemde adana balcalı hastanesi bu doktorlar görmüyordu bilgisayarda beni uğraştırıyor

Üst Alt