Merhabalar sitenizden yardım istiyorum, çok şaşkın durumdayım. 8 yaşındaki kızımda duyma poblemi var. Hastanenin vermiş olduğu raporda sağ 46 sol 50 DB Yazıyor kızım 3. sınıfta okulda duyma sıkıntısı var ve kızıma nasıl bir cihaz alabilirim (MARKA OLARAK) açıkçası gittigim doktor ve internette yapmış olduğum araştırmalar kafamı iyce karıştırdı Doktor"İyi araştır heryeri gez cihazları dene dışarda gürültülü ortamlarda dene hangisinden memnun kalırsanız onu alın" dedi ama bu öyle kolaymı cihazları denemeye veriyorlarmı mesela -al 1 hafta kullan memnun kalırsan gel al, diyorlarmı ki kızım takacak ne derce bize bilgi verecek orasıda muama... Kızımın duyması için en iyisini almak istiyorum öte taraftanda 3.sınıfa giden bir çocuk cihazı ne derece koruyabilecek bilmiyorum cihazlarda dünyanın parası sonuç olarak bizde memuruz buda beni bayağı düşündürüyor mesela simens e gittim 3200 dediler otikon için 2200 dediler phonaks nios (çocular için su geçirmezmiş) 2500 tl (antalya nemli bölge +çocuğun terlemeside önemli) lütfen yarım edin kafam çok karışık.