Yaklaşık 8 yıldır anolog cihaz kullandım. Cihazı kullanmadan önce az çok konuşmalarımda ufak tefek bozuntular olsada cihaz ile oldukça düzeldim. Fakat kullanmadan önce duyan ben cihazı kullana kullana cihazsız duymamaya başladım. Cihazı kulağımdan çıkardığımda dünya bitiyor en ufak ses konuştuklarımı bile duyamıyorum. Fakat cihazı kullanmadan önce çok iyi duyuyordum. Şu an bildiğiniz sağır olmuş durumdayım fakat cihazı takınca çok iyi duyuyorum hatta fazla duymaktan başımın ağrıdığı zamanlar bile olabiliyor.
Bunun nedeni ne olabilir ? Yaş ilerledikçe seslerin kaybolma gibi bir durumu mu var ?
Yoksa kullandığım cihazdan mı kaynaklanıyor.
Kulağım tıkanmıştır temizleteyim belki geçer dedim fakat doktor kulağınız temiz cihazınızdan kaynaklanıyor dedi. Rast gele gittiğim bir devlet hastahanesi idi fakat Genel doktorlarım Gazi ve Hacettepe profesörlerinden geçiyor. O yüzden bana anolog cihaz önerildi koklear iplant değil.
Bunun nedeni ne olabilir ? Yaş ilerledikçe seslerin kaybolma gibi bir durumu mu var ?
Yoksa kullandığım cihazdan mı kaynaklanıyor.
Kulağım tıkanmıştır temizleteyim belki geçer dedim fakat doktor kulağınız temiz cihazınızdan kaynaklanıyor dedi. Rast gele gittiğim bir devlet hastahanesi idi fakat Genel doktorlarım Gazi ve Hacettepe profesörlerinden geçiyor. O yüzden bana anolog cihaz önerildi koklear iplant değil.