Arkadaşlar canımı sıkan bir durumu paylaşmak istiyorum, 8 yıldır kamu kurumunda engelli memur olarak çalışmaktayım, işe başladığım zaman kamu konutlarına başvurdum, kamu çalışanları bilir, lojmanlardan faydalanmak için puanlama yapılır, puanı yüksek olanlar lojmana yerleşir,(puanlama esasında bekleme süresi, evin olmaması, lojmanda yaşayacak kişi sayısı etkilidir.) Fakat yıllardan beri bir türlü bana sıra gelmiyor, çünkü sırası gelenler, daha önceden lojmana yerleşmiş ve süresi dolmuş (5 yıllığına lojman verilir, görev tahsisliler hariç) kişilerin çıkmaması nedeniyle doğal olarak bizede sıra gelmedi. Evi olan bir çok kişi kamu konutları beyannamesinde evini beyan etmedi ve 15 puanla önüme geçti oysa ben kredisini halen ödediğim evimi beyan ettim, hiç bir zaman lojmanı boşaltmak istemeyenler lojmanda oturma sebebini görev tahsisliye çevirtti. Süresi dolanlar, yada sırası gelmeyip oturmak isteyenler hatrı sayılır kişilere arattırarak lojmanda oturmaya devam ettiler. Ve artık sürekli olarak bu duruma seyirci kalmaktan bıktım. Hiç kimsede senin süren doldu çık diyecek cesareti yok...Şikayet edin demeyin, daha önce cimer yoluyla şikayet edenler çok oldu, ama yine de aynı değişen bir şey yok.