Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum. Rapor sürem doldu. Sürekli olur mu?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
Sadece psikiyatriden 2 yıl süreli engelli raporumu sürenin bitiminde yenilemem sonucu "SÜREKLİ" ye dönermi?

8 buçuk yıldan fazladır düzenli olarak tedavi olmaktayım ben.

Lustral 100mg
Aripa 15mg
Ozaprin 10+10mg

ben 1 yıllık almıştım ikinci kez aldığımda sürekli verdiler

Ahmet T

Tamamdır teşekkür Ederim.
Başka alan varmı bu şekilde(ENGELLİ RAPORU ve SADECE PSİKİYATRİ) ilkin "SÜRELİ" olupta ikinciye "SÜREKLİ" olan.

true blue
2019 yılından önce "SÜREKLİ" ibareli alınıyordu bu tarihten itibaren kanun değişti. 2019 ve sonrası çok zor sadece "psikiyatri" için.

(Gölge)
Fazla su katma hamur cıvır😎😁😎😁😁

ben aldım pişman oldum.korkum var kimse beni işe almaz diye.2 yıllık verdiler mayıs 2021 de bityor.acaba yenilemesem iptal olurmu

araz0 neden pişman oldunuz ki siz doğal hakkınızı kullandınız sanırm özel sektörde çalışıyorsanız maalesef haklısınız iş yeriyle paylaşmayın bile... 😔

ekpss girip memur olurum diye aaldım .iyi bir puan alamadım.ayrıca iyi bir puan alsam bile beni işe alacaklarını sanmıyorum.egm ,meb ayrıca diger başka kurumlar ruhsal engelliyi işe aalmıyor bunu ögrendim.okulumuda bitiremedim.şimdi işkurdan işe gireyim diyorum beni almazlar diye korkuyorum.

Öyle düşünmeyin lütfen bunu siz istemediniz ki bu hastalığı sonuçta engelli istihdamı var egm ve MEB almadığunı nerden öğrendiniz ki ve ekpss girdiniz iyi bi puan alamadınız dye üzülmeyin sonuçta sınav yine var daha çok çalışın pes etmeyin lütfen her kamu kurumu istihdam yapıyor işkurdan hastaneye alım oluyor mesela ptt ye yada sgk

Engel orannız kaç bilmiyorum fakat doktorunuz öyle birdurumda çalışır raporu verir yardımcı olur

"Asperger Sendromu" na sağlık kurulunda psikiyatri yoksa nörolojimi oran vermektedir?

Asperger Sendromu' na sağlık kurulunda "Psikiyatri"mi yoksa "Nörolojimi" oranı vermektedir?

Üst Alt