Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

80, 45, 80, 50, 70, 65, yüzde her sefer sağlık kurulunda bu kadar farklı olabilir mi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
Evet arkadaşlar doğru doğru, Duydunuz. Ne zaman hastaneye / sağlık kuruluna / başvursam her seferinde 1birinden farklı oranlar. Anlamak imkansız doğrusu...

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Döndüğü kesinde... Bukalemun gibi...

Oranlar hekimlerin kisisel kanaat ve görüşlerine bagli maalesef. Kimine bol keseden verilirken kimine de verilmesi gereken oran verilmiyor.
Magduriyetler yaşanıyor.

Çocuklar icin olan Çözger raporunda 70 uzeri üç engel derecesine ağır engelli tanımlanmış. Büyükler için olanda ise böyle bir tanımlama olmadığından bakıyorsun adam %90 üzeri engelli ama ağır engelli sayılmıyor. Bir diğerine ise %100 engel verilmiş, calisamaz yaziyor, adam işyerine gidip çalışabiliyor.

ayDÜNYAvazo
dostum sen de rapor avcısı olmuşsun :D ben ilk ve son raporumu 2010 da aldım onu da kaybettim şuan raporum yok :D bu kadar çok rapor almandaki sebep neydi ki ? bu kadar çok rapor başvurusu da rapor oranları kadar ilginç bir durum

fatih_123

aslında oranlar hep 40 üstü bu kadar kasmasa olurmuş. ama şu konuda haklı ben ilk 2015 te başvurdum 26 verdiler itiraz ettim 42 verdiler sonra il sağlık hakem hastaneye gönderdi 38 verdi sonra rahatsızlığım arttı 44 verdiler arkadaşın dediği gibi bu işin bi standartı yok hekimler kafasına göre veriyolar ve aynı hastane bugun atıyorum 40 verdiğine yarın 45 veriyor 35 veriyor gerçekten garip bi durum

fatih_123

Psikolojik hastalıklarda istemesende öyle oluyor.
Yok tedaviyle çalışabilir yok çalışamaz. Veya yanlış teşhislerde olabiliyor doğrusu.

ayDÜNYAvazo bi ayarı yokki bu işin herkes kafasına göre doktorlarda standart yok heyetlerde standart yok. bilmiyorum sonu ne olacak

Üst Alt