Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

80-85 arası puan hizmetli mi memur mu atanır?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 80-85 arasında bir puan aldım bazı soruları hatırlayamadım bu yüzden 80-85 diyorum. Ortaöğretimden girdim. İlk atamada hizmetli veya memur gelir mi? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.

tercihlerini sağlam verirsen memurluğa yerleşirsin varsa mezun olduğun bölüm mesleki teknik falan atanırsın ama alım varsa birde kaç atama olacaksa bu yıl 3 atama yapıldı sizde memur tercihinde bulunun hizmetli ile pişman olursun puan memurluk puanı ilk tercih olmasa ikinci tercih garanti.

gelecek puanada bir bakayim. Meslek lisesi büro yönetimi mezunuyum. Kadro açılırsa yazarım tabi. Arkadaş hizmetli ama çok memnun

ayıptır söylemesi arkadaşın atıyor olabilir. Araştır memurla hizmetli farkını maaş görev vs bakış açısı

merhaba arkadaşalr ekpss 2018 de
türkçe: 9-8d 4-5 y 2b
mat :13d 1y 1b
tarih:9d 2y 2b
cağrafya 4d 1y
anasaya: 6d
güncel:4d 1y 1b
bölümüm ortaöğretim( hemşirelik) sizce kaç puan alırım,ilk atamada olur mu?şimdiden teşeşkkürler
lise hemşirelikten kaç kişi girdi bilgisi olan varmı?

bide ekpss alımının zamanı ne zamn bilen varmı

ilk atamada gelir ya hemsiresin atanirsin sizi normal kpss de de atamiyorlar mi

seca 2 sene önceki sınavla 86 puan aldım. 3 tercihte yerleşemedim. Çünkü hiç hizmetli yazmadım. Büyükşehir memurluk tercih ettim hep , bu yüzden yerleşemedim. Açılan kadro ve sıralaman çok önemli. Son tercihimde boşver olmayacak diyerek Artvin Hopa adliyesini yazıp kazandım ilk tercihime.
Puanın netleşince yaz tekrar değerlendirelim.

normal kpss çok zor atanıyor lise hemşireleri tüm konterjanları hep lisan hemşirelere veriyorlar

Üst Alt