Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 80-85 arasında bir puan aldım bazı soruları hatırlayamadım bu yüzden 80-85 diyorum. Ortaöğretimden girdim. İlk atamada hizmetli veya memur gelir mi? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.
tercihlerini sağlam verirsen memurluğa yerleşirsin varsa mezun olduğun bölüm mesleki teknik falan atanırsın ama alım varsa birde kaç atama olacaksa bu yıl 3 atama yapıldı sizde memur tercihinde bulunun hizmetli ile pişman olursun puan memurluk puanı ilk tercih olmasa ikinci tercih garanti.
merhaba arkadaşalr ekpss 2018 de
türkçe: 9-8d 4-5 y 2b
mat :13d 1y 1b
tarih:9d 2y 2b
cağrafya 4d 1y
anasaya: 6d
güncel:4d 1y 1b
bölümüm ortaöğretim( hemşirelik) sizce kaç puan alırım,ilk atamada olur mu?şimdiden teşeşkkürler
lise hemşirelikten kaç kişi girdi bilgisi olan varmı?
seca 2 sene önceki sınavla 86 puan aldım. 3 tercihte yerleşemedim. Çünkü hiç hizmetli yazmadım. Büyükşehir memurluk tercih ettim hep , bu yüzden yerleşemedim. Açılan kadro ve sıralaman çok önemli. Son tercihimde boşver olmayacak diyerek Artvin Hopa adliyesini yazıp kazandım ilk tercihime.
Puanın netleşince yaz tekrar değerlendirelim.