Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 ağır özürlü ibareli raporum var. Evde bakım maaşı alabilir miyim?

ahmet1905

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
herkese selamlar yüzde 80 ağır özürlü raporum var.evde sorun yaşadığım için psikolojik olarak.evden ayrilip eniştemin evine gittim ve orda yaşamaya devam ediyorum.eniştem sigortali ve iki kızı var küçükler. ablamla beraber 4 kişi benle 5 .kişiyizkirada oturuyorlar durumları düşük.bende yük oldum.benim hastalık Allah.ima sukurler sakatlik değil ama mf cilt kanseriiki günde bir krem surmem gerekiyor vücudumun yüzde 90 hemen hemensürerken zorlaniyorum ablam yardım ediyor.ilacım yurt dışından geldi çok pahalı 9 kutu her biri en az 2 buçuk milyar civari

ben sigortali bir işte çalışıyorum aldığım maaş bana zor yetiyor tedavime masraf vs vs.ben onlara yük olmak istemiyorum sizden istediğim evde bakım ücretine başvursam şansım var mi bide nasılyardım ederim eve bir yardımım dokunmasıni istiyorum.belediye kaymakamlık gibi bana nasıl yardım ederler erzak olsun kömür vs sizce nasıl bir yol izlemeliyim yorum yapan yapmayana şimdiden teşekkür ediyorum.

Raporunuz % 50 ve üzeri olduğu için, hanede kişi başına düşen gelir 486,85 TL'yide geçmiyorsa yapın başvurunuzu, ama bağlanma ihtimali yok gibi.. Çalıştığınız için ve bedensel bir engeliniz olmadığı için heyetin olumsuz karar vereceğini düşünüyorum. Ama başvuru yapmanızın önünde herhangi bir engel yok diğer şartlarınız tamamsa.... Kararı verecek olan eve gelecek heyettir.... Süreci bizimlede paylaşın lütfen.. Diğer yardımlar için belediyeyle görüşmelisiniz...

Üst Alt