Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

80 bin TL'ye hangi aracı önerirsiniz?

leaderboy

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

ÖTV muafiyetin den faydalanıp araç almak istorum yalnız çok kararsız kaldım dizel mi ? benzinli mi ? Aracı hafta sonu kullanacağım.. Hafta içi kullanmam çok nadir olacak. Bilgisi olan arkadaşlar model ve marka paylaşımında bulunurlarsa çok sevinirim.Bütçem 80 bin TL civarı. Şimdiden teşekkürler.

yılda 12 bin km altı yapacağım dersen benzin yok ben gezerim 12de yaparım 20de dersen dizel.

Yılda 12 bin km yapacağımı sanmıyorum.

Teşekkürler sağ olun.

Honda Civic hatchback benzin tavsiye ederim bende var 70 75 e alırsın 100 km de 6 litre civarı performansi müthiş ses gürültü çok az. güzel renk alirsan(kırmızı) çok dikkat çekiyor :)

leaderboy

Is yerinde oda arkadasimda Honda civic sedan benzin+lpg otomatik var. cok memnun. bende kullandim bir kac kez. guzel arac ve cok az yakiyor.

aesacus

Yenimi aldı kaça mal oldu bir bayi ile görüştüm 78 bin dedi ötv siz fiyatı

leaderboy

arkadasim otv indirimsiz aldi. Yaklasik bir bucuk sene once aldi. 84bine almisti.

2018 1.6 Executive Eco Otomatik | 1597 cc | Benzin/LPG 123.400 TL yaziyor Honda kendi sitesinde 3 aşağı 5 yukarı 80 bin gibi alabilirsin demektir

Başka fikri olun arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Audi A3 A4 A5 seçeneklerin hepsi güzel.
Daha yukarısı A6 A7 A8 müthiş...

80 bin tl civarında olan araçlardan bahsediyorum. Sanırım o gözden kaçtı

Üst Alt