Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

80 gün hava değişimi aldım, kendime zarar vermekten endişe ediyorum!?

Mehmet3461

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İlk okulda anksiyete bozukluğu tanısı ile tedavi gördüm lustral cipralex gibi ilaçlar kullandım kendimi bildim bileli psikoloğa gidiyordum bir an gaza geldim babamın yapamazsın lafına inat edip askere geldim ve ben askerde çok köyü oldum gergin ağlıyorum ailemi özlüyorum burada azıma yemek süremiyorum yemekhaneye girdiğim zaman ağlıyorum ve giremiyorum duramıyorum içerde çok kez kendimi öldürmek istedim annemi sevdiğimi düşünerek yapamadım

kendime acı çektirmeye başladım bölük komutanım bana ve aileme askerliğe elverişsizsin diyor ama kota anket ve elverişsizlik raporuna herşeyi çok iyi yazıyor 30 30 20 olarak 80 gün hava değişimine çıktım doktor gerisinde bu anketlerle seni heyete çıkaramam sesi ne uapmalıyırum dayanamıyorum artık durmadan ağlamaktan yemek yiyememekten geceleri uyuyamayan ve halisilasyon görmekten çok yoruldum evime gittiğim zaman çoğu kalmıyor buraya geliyorum burnumdan idrar yollarımdan kan geliyor yardım edin ne yapmalıyım doktor anksiyete bozukluğu ve depresif bozukluk tanısı koydu ve uyum bozukluğu f43 ten hava değilimi verdi yardım edin çok çaresizim kendime birşey yapmaktan korkuyorum

@Mehmet3461

Hava değişiminin bitimine yakın,durumunu ve askerde aldığın raporları şubene götür,muayene ve kontrol için hastaneye sevk al.

Doktora durumunu izah et,gerekli muayene ve tetkikler sonrası doktor muhtemelen sana tekrar hava değişimi verecektir.

Hava değişimlerin sonrası durumunda düzelme olmazsa muafiyetini vereceklerdi.

Mehmet005

3 kere hava degisimi almana ragmen hala kitana devam ediyorsun bu cok garip . Bunun sebebi boluk komutanin. Hic doktora zarfin icinde kita anket formu goturdunmu ?

Şu an birliğimdeyim her heba değişimine çıkmadan önce kota anketle gittim adam inat etti göndermeyeceğim diyor ben ne yapabilirim hastanedeki doktor birşey söylemiyor artık çok daraldım bu dönemde bende askerliğimi en güzel şekilde yapmak isterdim ama yapamıyorum geldiğim günden beridir 7 kilo verdim içim çürümüş gibi hissediyorum vücüdümun heryerinde yaralar çıkıyor hukuki birşey yapabilirmiyim buna

hukuki birsey yapamazsin, komuranlarini ikna edip tekrar sevk almayi dene eger bu konuda zorluk cikartirlarsa kanuni izin alip yasadigin yerdeki askerlik subesinden merkez komutanligina sevkini iste orda durumunu acikca belirt. Onceki hava degisiminde para almadiysan subeden 30 gunluk havadegisimin icin ucret talep edebilirsin

Üst Alt