Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 olan rapor oranım %90'a yükseltilir mi?

çirkin1

Aktif Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
206
5 sene önce Rapor aldığımda oranınm %80di. Nörolojik bir hastalığım var ve rahatsızlığını ilerlediğini hissediyorum. Bu arada araba ihtiyacı da hasıl oldu acaba tekrar heyete başvursam, araba almak için rapor oranını yükseltmek istiyorum diye talep de mi bulunmam lazım doktorlara. Belki %90 verirler diye

@çirkin1

5 sene önce almış olduğunuz %80 oranın şu an ki değerlendirmesine göre düşme ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız. Hastalığınız ilerlemişse olabilir oranınızda yükselebilir. Başka hastalıklarınız da çıkmışsa tabiki başvurabilirsiniz. Psikolojik rahatsızlıklar sebebiyle doktorlar takipli hasta olursa daha net kararlar ve oran verebiliyor. Hastalığın ilerlediğini düşünüyorum demişsiniz istediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz

Evet takipli hastayım. Takipli olduğum hastaneye başvuracağım zaten de ben şunu öğrenmek istiyorum hiç rapor için başvuruda bulunmadım oraya. Araba almak istiyorum diye ayrıca belirtmem mi gerekiyor.

Tabii ki düşürebilirler de O doktorun takdirine kalmış

Başvuru aşamasında sağlık kurulu sekreterliğinde soruyorlar hangi amaçla rapor istediğinizi orada söylersiniz ÖTV indirimi olduğunu.

Üst Alt