Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 olan raporumu %90’a çıkartabilir miyim?

Ek29

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaşlar hali hazırda olan %80 engelli raporumu araç almak için %90 a çıkartabilir miyim? raporumda "Glukoz 6 Forsat Dehidrogenaz eklikliği - (Hemolitik anemi +Splenektomi) Sık Hemoliz + Hcv + ve yazıyor" şuan için kalıtsal bir feritin fazlalığı var feritin değerim 7000 üstü (hemokromatozis) olarak geçiyormuş ve ilaç kullanamıyorum hemolize yol açtığı için demir hastalığınıda rapora işletebilir miyim. %90 ın üstü rapor alabilir miyim? tekrar heyete girdiğimde yüzde düşürme gibi bir sıkıntı olabilir mi?

nacizane tavsiyem mevcut raporunuzu hiç ellemeyin zira midyata pirince giderken elindekinden de olursunuz....
benimde başıma geldi aynı şey çünkü yüzde 44 olan raporum yüzde 9 oldu itiraz ettik v.s 1 aydır bu işle uğraşıyoruz sonunda raporu geri çektiler yarın tekrar gidecem sağlık kuruluna bakalım ne çkacak doktorlar aksi gıcık bir tahlil istiyorlar sonucu 15 günde çıkıyor engelli raporu almayı çok zorlaştırmışlar eskisi gibi değil...bence hiç ellemeyin ...

POWER_

Evet uğraştırıyor rlar yeni raporlarda ama dava açtığınızda geri çekiyorlar bir şekilde yani anlamadım neden böyle bir sürece sokuyorlar insanlaei sizin sonucunuz İnşallah eskisi gibi olur buradan da yazarsanız herkes bilgilenmiş olur

Raporumda sürekli ibaresi var ona rağmen oranı düşürme gibi bir olay olur mu ki bende extra bi rahatsızlık daha var ona rağmen düşer mi 😒

fasfor

ayne kesinlikle yeni engelli raporu almak çok külfetli sıkıntılı iş.... yarın sabah tekrar gidecem bakalım doktor hanım ne diyecek kadını şikayet de ettik ama inşallah ters birşey söylemez ada gibi oranı yazar verir kağıdı inşallah iyi bir oran olayaım raporumu tmvbe bir aha bulaşmayacam bu işlere.....

benim raporum dün çıktı ....tam bir ay uğraştım git gel elimde güncel en iyi özel hatsanelerden tets var kabul etmediler. 2005 senesinde alınmış %72 engelli raporumdaki hastalığım daha beter oldu kaç kez hastanelik oldum serum patoloji testler ağır kortizon ve daha bir ton tedavi ve hala tedavim devam ediyor zatne çoklu organ tutulumu var eskiden de vardı ve gözdeki sorunumla birlikte bana direk %72 sürekli verdiler.maliyeye gitti sürekli vergi indirimi de almıştım.sonra kanser dahil olmak üzere bir ton hastalık senelerce hastan eyatışı git gel başka ciddi ölümcül rahatszlıklar derken ..polinöropatim var elimde kapı gibi eeg herşey mevcut bunu ve diğer hastalığımı saymadılar.İKİ ÖENMLİ HASTALIK BİRİ DÜŞÜNÜN İLK ENGELLİ RAPORUMUN YARISI OLAN HASTALIK .HER ARKADAŞIM ÖLDÜ FACEBOOKU BU YÜZDEN KAPATTIM MORALİM BOZULDU DİYE.destek grubuna girmiştim tek yaşayan ben kaldım ve bu hastalığıma puan vermediler.ayrıca 4.evre metastazlı kanser hastayısıyım 3 sene oldu met veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bana 2 YIL SÜRELİ rapor verildi.siz düşünün daha da plastik cerraha gitmem lazımmış beni yanlış yönlendirdler.ben 90 üstü aldım ama 2 sene sonra bu süreci yenidne yaşamak beni korkutuyor TABİ YAŞARSAM.

tavsiyem riske atmayın herşeyin puanı düştü 1 yıllık 2 yıllık veriyorlar.memur olunca zaten emeklilik için sanırım istiyorlar yeni rapor ama özelde de artık istiyorlarmış bilemiyorum vebal de almak istemiyorum ama ben bin pişman oldum .

benim bundan önceki raporum yüzde 9 du süresiz verdiler....

az önce hastaneden geldim eksik kalan testleri doktora gösterdim ne kadar nalet tipsiz çirkin meymenetsiz bir doktor öyle...
kadını cimere şikayet ettim diye açtı ağzını yumdu gözünü işin sounda rapor var diye sesmi çıkartmadım yoksa o lafları yediriridim ben ona ... işte hastanede böyle tipleri dövüyorlar vede kesinlikle hak ediyorlar...

saat 1 de tekrar gidecem bakalım ne diyecekler inşallah şöyle yüzde 47 48 oran çıkar...

POWER_

İnşallah şikayet etmem pek bir şey değiştirmez ama dilediğin bir oranı alırsın benim de %40 o raporumu yüzde elliye çıkartmak için düşünüyorum ama reski atamıyorum vergi indirimi için attım onaylandı geldi ama yüzde elliye çıkarma durumu göze alamıyorum yüzde elliye çıkarırsam emekliliğimi 2 sene öne atacak benim için çok ideal olacak çok iyi olacak ama işte bilemiyorum sonucu yine yazarsan buradan sevinirim kardeş hayırlısı olsun şimdiden

Cimerden şikayet ettiğini nasıl hemen haber olmuş onu anlamadım ulaşmışlar mı direkt ona

fasfor

eyvallah usta saolasın...
valla nasıl haberi olmuş bilmiyorum zaten tipini görsen şeytan gibi birşey raporunu kaç verdiler bilmiyorum yarın sabah tekrar gidecem hastaneye....

Allah kahretsin yüzde 39 oranla rapor vermişler bana gelde yakma bu hastaneyi.... nerdeyse doktoru dövecektim....

işte hesap edip ekranda görüyorlar böyle sonuç çıkıyor.benim iki önemli hastalığımı yzmadlar puan vermediler.hakem heyete başvur yol yakınken.

kurallar sitede yazıyor püf noktaları ile lütfen inat edin gidin uğraşın , hakkınızı yemesinler iki doktor da bana puan vermedi. en büyük hayatımı aksatan hastalıktan ...enerjim olsa ben de uğracaktım 90 üstü aldım ama tükendim

@hanifeaydin
valla ben pazartesi üniversite hastanesine gidecem ordan engell raporu nasıl alınıyor onu araştıracam....
hayır o değil de başhekim yada başhekim yardımcısına itiraz edince kurul kararı birşey yapamayız diyor kim abi bu kurul tövbe haşa Allah mı bunlar ???

Rapor oranı yükseltme

Selam
benim %85 civarı raporum var bunu %90 yapmamının bi yolu varmı ötvsiz araba almak istiyorum veyahut %85 rapora ötvsiz araba alabilirmiyim?

POWER_

hakem heyete başvurun şstede birçok arkadaş anlatmış gidiş yolunu.tekrar yazmayayım.belli sürede itiraz edilmesi lazım yoksa 6 ay bekleyip yeniden rapor alacaksınız.

bugün gittim numune hastanesine ilgil nöroloji doktoru ile görüştüm 1 ay sonra yanına gidecem durum değişikliği var deyip üniversite hastanesine sevk edecek o değilde işe girersek nasıl girecez eski raporu verirsek sıkıntı çıkar mı acaba ???

Üst Alt