Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 omurilik felçli olan kişi akülü tekerlekli sandalye raporu alabilir mi?

--erhan--

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
% 80 omurilik felçli hasta akülü tekerlekli sandalye raporu alabilir mi ve sgk ödeme yapar mı..?

Ellerini kullanabiliyorsa akülü sandalye vermez SGK

Bülent abi benim c4 c5 oldugu için ellerde sorun var bana verır mi

Manuel sandalye kullanamayacak kişilere veriliyor Yiğit. Senin ellerin manuel kullanamayacak ama akülü kullanacak düzeyde ise, vereceklerdir

yani gidip doktora görüneceğiz ve kararı onlar vericek

Cok sacma bir durum geldi bana.ellerini kullanamıyorsa akuluyu nasıl kullanacakki.

Arkadaşlar doktora muayene oldum akulu sandalye raporu için kollarim sağlam olduğu için akulu değil manuel sandalye raporu vereceklerini söyledi. Böyle saçma bi uygulama mi olur!! Ben omurilik felcli ve %90 raporum var ama akulu sandalye alamıyorum!!
Arkadaşlar akulu sandalye raporu alman için nasıl bi yol izlemem gerek?

enes75

Benimde kolum çalışıyor ama ben o raporu Cerrahpaşa Fizik Tedavi bölümüne başvurarak almıştım. O raporu vermeyen doktora çağırsam yokuşta arkamdan iter misin? Diye sorsaydın çok saçma bence de

ahmet28

Haseki bana akulu sandalye raporu veremeyeceklerini söylediler, bu raporu hangi hastanede nerde nasıl çıkarabiliriz. Sayın @OturanBoğa ve diger arkadaşlar LüTfEn fikir verin.

enes75

Yukarıda yazdığım gibi ben Cerrahpaşa fizik tedavi bölümüne muayene oldum.(daha öncede fizik tedavi bölümünün hastasıydım 2 kez yatış yapmıştım raporu almadan önce beni tanıyorlardı yani)Durumumu anlattım.Sağlık kurulundan bir hafta sonra aldım raporu.Ben alalı 1,5 sene oldu şimdi kurallar değişti mi bilemiyorum.

parmaklarda sorun varsa vermek zo-run-da-lar.

Üst Alt