Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%80 omurilik felçli olan kişi akülü tekerlekli sandalye raporu alabilir mi?
Arkadaşlar doktora muayene oldum akulu sandalye raporu için kollarim sağlam olduğu için akulu değil manuel sandalye raporu vereceklerini söyledi. Böyle saçma bi uygulama mi olur!! Ben omurilik felcli ve %90 raporum var ama akulu sandalye alamıyorum!!
Arkadaşlar akulu sandalye raporu alman için nasıl bi yol izlemem gerek?
Benimde kolum çalışıyor ama ben o raporu Cerrahpaşa Fizik Tedavi bölümüne başvurarak almıştım. O raporu vermeyen doktora çağırsam yokuşta arkamdan iter misin? Diye sorsaydın çok saçma bence de
Haseki bana akulu sandalye raporu veremeyeceklerini söylediler, bu raporu hangi hastanede nerde nasıl çıkarabiliriz. Sayın @OturanBoğa ve diger arkadaşlar LüTfEn fikir verin.
Yukarıda yazdığım gibi ben Cerrahpaşa fizik tedavi bölümüne muayene oldum.(daha öncede fizik tedavi bölümünün hastasıydım 2 kez yatış yapmıştım raporu almadan önce beni tanıyorlardı yani)Durumumu anlattım.Sağlık kurulundan bir hafta sonra aldım raporu.Ben alalı 1,5 sene oldu şimdi kurallar değişti mi bilemiyorum.