Babam parkinson hastası
1945 doğumlu ,
93 den ssk girişi var , 557 günlükte prim ödemesi mevcut,
araştırdım askerlik borçlanması yapılıp,720 gün daha ödenebilir miş , 8000 tl lik bir borç bize çıkartıldı,
şimdi sorum şu ,, babam % 80 engelli, raporunda : psk 8456
rta düzeyde kognitif bozukluk, noroloji5072: Parkinson ileri düzeyde rijitide tetraparezi. idrar ve ve gaita inkontinansı mevcut yazıyor,,,,,sistemler bölümündede ziinsel ruhsal davranış bozukluklarında bir işaret, vede sinir sisteminde işaret var,,
ben babamın bu borcunu ödeyip kalan günlerini de primlerini tamamlarsam , babamın 1800 günle malulen emekli olma durumu var mı,
kendisi bakıma muhtaç derecede hasta,, kesin bunun oluru varsa , babamı emekli yapmak istiyorum ,,+ bur durumda ALLAH göstermesin vefat ederse ,günlerini 1800 e tamamlayamazsak 900 günle anneme maaş bağlanırmı, cevaplarınızı bekliyorum ,ona göre hareket edeceğim, şimdiden teşekkürler.
1945 doğumlu ,
93 den ssk girişi var , 557 günlükte prim ödemesi mevcut,
araştırdım askerlik borçlanması yapılıp,720 gün daha ödenebilir miş , 8000 tl lik bir borç bize çıkartıldı,
şimdi sorum şu ,, babam % 80 engelli, raporunda : psk 8456
ben babamın bu borcunu ödeyip kalan günlerini de primlerini tamamlarsam , babamın 1800 günle malulen emekli olma durumu var mı,
kendisi bakıma muhtaç derecede hasta,, kesin bunun oluru varsa , babamı emekli yapmak istiyorum ,,+ bur durumda ALLAH göstermesin vefat ederse ,günlerini 1800 e tamamlayamazsak 900 günle anneme maaş bağlanırmı, cevaplarınızı bekliyorum ,ona göre hareket edeceğim, şimdiden teşekkürler.