Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 özürlu raporum var. Kazada haklı tarafım. Kaç para tazminat alırım?

FuLLHD

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
5
haziran 2014 te kaza geçirdım ana yolda seyir ederken tali yoldan onume araba çıktı omurilikten darbe aldım omurilik felciyim suan %80 heyet raporum var trafik kaza raporundada %80 haklı bulunuyorum yaş 19 kaç para sigorta tazminatı alırım ve karşı tarafa tazminat davası açsam kazanırmıyım

Sayın fullhd kaza yaptıgınız tarihte okuyormuydunuz veya çalışıyormuydunuz çalışıyorsanız net kazancınızı soylersenız tazmınat hesaplamanızı yapıp sizi bılgılendırelım

hem meslek lisesine gidip hem sigortalı olarak asgeri ücretle çalışıyodum 900 tl maas alıyodum

Sayın fullhd yapılan tazmınat hesaplamanız sonucu hakettiğiniz tazminat tutarı 268.000 bin tl ile 327.000 bin tl arasıdır.2014 yılı polıce teminat limiti 268.000 bin tl oldugundan sıgorta şirketi bu limit ile sorumludur.yani tazminat tutarınız policenin tamamıdır.tazminat tutarınızı almanız gereken süre 30 gün sürmektedir.

sayın fullhd eklemek istediğimiz bir husus daha var.işgücü kaybı tazminatınızın haricinde bakım ücreti tazminatıda alabilme hakkına sahipsiniz.police limitinin tamamı olarak tazminatınızı alabilirsiniz.

tesekkur ederim hocam aklima olan bi soru olursa size tekrar sorarim

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.
Yaralamalı trafik kazalarında kişilerin tüm maddi ve manevi haklara kavuşmasının sağlanması, ciddi bir hukuki bilgi birikimi, eğitim ve tecrübe gerektirmektedir. Her olayın kendine has özellikleri ve ayrıntıları bulunduğu nazara alınarak değerlendirme yapılması gerekmektedir.
Hangi kurumlar tarafından verilen belgelerin hangi uygulama kabiliyetine haiz olduğu, şirketlerin hangi taleplerinin yasal hangilerinin ise yersiz olduğu, zamanaşımı, maluliyet oranı, bekletici mesele, kusur dağılım vb. konular, kulaktan dolma bilgilerle çözümlenebilecek uyuşmazlıklar olmayıp, destekli hukuki bilgi ve yorum gerektirmektedir. Hak sahiplerinin ne kadar tazminat hakları olduğunun belirlenmesi, sadece aktüer bilirkişiler tarafından yapılabilecek, birçok veri üzerinden titizlikle gerçekleştirilen bir hesaptır. Hak kayıpları yaşamamak için, bu konularda eğitim almamış kişilerce, karalama şeklinde yapılan hesaplamalara veya kulaktan dolma verilen bilgilere riayet etmemeniz, daha büyük mağduriyetler yaşamamanız için önemle rica olunur.
Tüm bu konularda uzman hukukçulara müracaat etmeniz lehinize olacaktır.
Derneğimizi arayarak da, gönüllü olarak yardım hizmeti veren üye bilirkişiler tarafından ücretsiz olarak aktüer hesap yapılmasını isteyebilir, uygulanması gereken prosedür hakkında ücretsiz olarak uzman hukukçulardan bilgi alabilirisiniz.

Üst Alt