Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.
Yaralamalı trafik kazalarında kişilerin tüm maddi ve manevi haklara kavuşmasının sağlanması, ciddi bir hukuki bilgi birikimi, eğitim ve tecrübe gerektirmektedir. Her olayın kendine has özellikleri ve ayrıntıları bulunduğu nazara alınarak değerlendirme yapılması gerekmektedir.
Hangi kurumlar tarafından verilen belgelerin hangi uygulama kabiliyetine haiz olduğu, şirketlerin hangi taleplerinin yasal hangilerinin ise yersiz olduğu, zamanaşımı, maluliyet oranı, bekletici mesele, kusur dağılım vb. konular, kulaktan dolma bilgilerle çözümlenebilecek uyuşmazlıklar olmayıp, destekli hukuki bilgi ve yorum gerektirmektedir. Hak sahiplerinin ne kadar tazminat hakları olduğunun belirlenmesi, sadece aktüer bilirkişiler tarafından yapılabilecek, birçok veri üzerinden titizlikle gerçekleştirilen bir hesaptır. Hak kayıpları yaşamamak için, bu konularda eğitim almamış kişilerce, karalama şeklinde yapılan hesaplamalara veya kulaktan dolma verilen bilgilere riayet etmemeniz, daha büyük mağduriyetler yaşamamanız için önemle rica olunur.
Tüm bu konularda uzman hukukçulara müracaat etmeniz lehinize olacaktır.
Derneğimizi arayarak da, gönüllü olarak yardım hizmeti veren üye bilirkişiler tarafından ücretsiz olarak aktüer hesap yapılmasını isteyebilir, uygulanması gereken prosedür hakkında ücretsiz olarak uzman hukukçulardan bilgi alabilirisiniz.