Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 Rapor ile emekli oldum, 2015'te tekrar muayene raporu istiyorlar..?

onur22

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kan kanseri geçirdim, % 80 rapor verdiler emekli oldum.. ama 2015'te tekrar muayene raporu istiyorlar. eğer iyi giderse raporlar maaşım kesilir mi 2015te?
ve 59 yaşındayım yaşlılık aylığı yazıyor gelen kağıtlarda malulen emekli falan yazmıyor​

öncelikle geçmiş olsun kontrol muayenede rapor oranı %60 dan aşağı inerse maaş maalesef kesilecektir, ve size tavsiyem kontrol muyeneye girerken en az 6 ay sizi geçindirecek bir birikim yapın zira bende kontrol muaneye 2013 ocak ayında girdim ve halen bekliyorum raporlar hastaneden bu hafta gönderelicekmiş sgk ya.

Anladim.. o zaman 2015 aralik yazmislar bana tarih olarak bende 3 ay önceden alıp gönderirim raporu ve umarim o boşluk olmaz

inşallah hayırlısı olsun hakkınız da

Hangi kurum kontrol muayenesi istemişse, kontrol muayenesi tarihi gelmeden 2 ay önce oraya gidip hastaneye sevk alın...

Üst Alt