Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 Rapor ile emeklilikten sonra tekrar aynı yerde çalışma hakkında?

destanx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Tekrar slm lar hepinize.Benim %80 raporum şu anda emklliği hak ettim. Allah izin verirse martta emekli olacağım fakat tekrar aynı iş yerinde çalışmak istiyorum. Raporumun etkisi olurmu bazı arkadaşlarım %72 gecen fabrikada tekrar calşamaz diyor tabbi buda benim kafamı karıştırıyor. Maaşını keserler diyorlar. Fabrika yönetimi senden memnunuz diyorlar bizim için bir sakınca yok ama kanunlar hergün değişiyor ona göre bakarız diye cvp veriyorlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.. raporumda %80 oran ve ağır beden gerektirmeyen işlerde çalışabilir yazıyor

Vergi indirimi ile emekli olan engellilerin sskli olarak çalışmasında suanki yasalara göre hiçbir engel yok ve bildigim kadariyla rapor oranininda belli bir kisitlama yok normal emekli olan kişiler nasil sskli olarak çalışıyorsa sizde ayni şekilde calisabilirsiniz

Fakat malulen emekli olan bir kişi sskli olarak çalışırsa emekli maaşı kesilir siz vergi indirimi ile emekli olucaksaniz gönül rahatliginda çalışmaya devam edebilirsiniz

Çok teşk ssk lı ve vergi indirimi yararlanarak emekli oluyorum bilgi için ayrıca teşk. Tabii araştırmya devam edeceğim önümde sadece bir ay gibi bir süre var.

Malulen emekli olanlar emekli maaşlarını kestirmeden çalışamaz. Ama vergi indirimine istinaden Yaşlılık emekliliğinden yararlananlar sosyal güvenlik destek primi ödeyerek emekli maaşlarını alırken aynı zamanda çalışmaya devam edebilirler.
Yeter ki raporunuzda görevinizi yapmaya mani bir durum olmasın.

çok teşk bülent abi vermiş olduğunuz bilgi için

Üst Alt