Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporlu kas hastasıyım. SGK akülü sandalye vermiyor. Ne yapabilirim?

caresizolun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
3 yıl önce kendi imkamlarımızla aldığımız akülü sandelye sürekli bozulunca bu sefer SGK'dan yardım isteyerek alalım dedik..Malesef 2 defa il devlet hastahanesinde heyete girmemize rağmen sen kas hastasısın ,kullanamazsın diyerek 'AKÜLÜ SANDELYE KULLANABİLİR' raporunu vermediler.Hatta başhekimin yanına kendim gittim,yine rapor vermedi.Sandalyeyi kullanabilmek için boxör gücünde olmak gerekmiyor ki,kollarım gayet 2.5 lt su sişesi kaldırabilecek kadar güçlü..Yazıklar olsun gerçekten.

sgk vermemezlik etmmeiş daha sizde bu kadar acımasız okmayın.hastane raporu vermemiş ki sgk ne yapsın.
ha raporu alsanız da sgk elinden geleni de yapar merak etmeyin

Sonuçta ben bir hastayım,SGK;SSK uzmanı veya bilmem neyin nesi değilim demi ? bana devlet akülü sandalye veriyor mu vermiyor mu ben ona bakarım.mesajım okunduğunda problemin nerede oldugu gayet açık.Ne diye comak sokma derdindesin.Biliyorsan cevap yaz bilmiyorsan başka topiğe

Üst Alt