Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 80 raporu olan oğlum adına 2022 alabilir miyiz?

Yelkovam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar oğlum EWİNG SARKOMU kanser 1 yıldır mucadele veriyoruz engelli raporu % 80 sürekli ibaresi var, ve çalışamıyor evde yatıyor tedavi görüyor kemoterapi alıyor ve bu engelli aylıgını oglumda alabilirmi hiç bir geliri yok. nereye muracat etmeliyim ve evrak oalrak neler gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Oğlunuz kaç yaşında? 18 yaşından küçükse onun adına kim başvuracak?
18 yaşından buyukse hanede kaç kişi yaşıyorsunuz? hanedeki herkesin gelir toplamı ne kadar? Ev araç var mı? Hanedkilerin her ne ad altında olursa olsun her türlü geliri, servet ve malı dikkate alınacak buna göre cavplayınız sorularımı. Hatta hanesinin aylık harcalamaların aylık ortalaması bile baz alınacaktır.

selam kalem arkadaşım gösterdiginiz ilgi ve alakadan dolayı tşk ederim
:((
ama mls oğlumu kaybettim 27 şubatta 30 yaşındaydı.paşamı kaybettim. nereye gittimse hep brokrasi, bahaneler hiç birşey yapamadım yavrum için. 11 aydır ewing sarkomu kanser tesisi konmuştu yavrum allahın rahmetine kavuştu paşam artık önemi kalmadı ama sizin ilgi ve alakanız için tekrar tşk ederim saygılar.

Yelkovam,başınız sağ solun..allah taksiratını affetsin.Mekanı cennet olsun yavrunuzun..

Üst Alt