Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Atipik psikoz hastayım. ÖMSS sınavına girebilir miyim?

simsek16

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Yüzde 80 çalışma olanağı vermeyen atipik psikoz raporum var.. Ömss ye başvuru yapabilirmiyim ?

Zannederim 2012 deki sınava girmediniz.
İlkokul veya ilköğretim mezunuysanız sanırım kura ile atanmaya başvurabilirsiniz eğer kura ile atama yapılırsa.
Lise veya üniversite mezunuysanız 2014 sınavına başvurmanız gerekecek.

Çok Teşekkür ederim ...Evet girmedim :/ Bu sene neden başvuru yapamıyorum ?

şimsek arkads bende %80 şizofrenı hastasıyım gırebılıyormusuz ama sınav 2014 te yapılacakmıs basarılar dılerım.(doktorunla konusup raporunu calısabılır yap)

Simsek16 bende Atipik psikoz hastasıyım.Sana bir şey sormak istiyorum;Özürlü Sağlık Kurulunun verdiği Raporda şu iki maddeden hangisi yazıyor sende
-Ruhsal ve Duygusal Sağlık Sorunu var
-Zihinsel Engelli/Öğrenme güçlüğü var
Şundan dolayı soruyorum;L
GİRİŞİMCİLİK ENGEL TANIMAZ
ONLINE BAŞVURU FORMU'NDA bu bilgiyi sormuşlar, bende bana verilen raporu bulamıyorum!
Yardımcı olabilirsen sevinirim..

Şimdi baktım Ruhsal ve Duygusal İşaretli

AHUSE Çok teşekkür ederim :)

2013 ÖMSS'ye Atipik Psikoz hastaları girebiliyor mu?

atipik psikoz %80 Raporum var Bu seneki sınava girebiliyormuyum ?

Bu sene sınav yok ki . Yeni sınav 2014 de. % 40 ve üstü raporu olanlar girebiliyor.

geçen yıl yapılan ömss sınavına raporunda çalışamaz ibaresi olanlar girebildi ama yerleştirmeden sonra raporunda çalışamaz ibaresi olduğu için maalesef memur olamadı memur olmak istiyorsanız raporunuzu değiştirip % 45 tedavi ile çalışabilen diye rapor alın.

@tunç ballı 2 gün once heyete girdim %45 çalışabilir onaylandı çok şükür ama bu sene sınav yokmus galiba 2014 te yapılcakmış ne kadar doğru bilmiyorum kafam soru işaretleriyle dolu :) Teşekkür ederim..

şimsek %80 raporu %45 'e kadar nasıl dusurdun bence cok sacma bır sınav ıcın hıc bır doktor bunu yapmaz nasıl yaptın solede bende yapayım?

arkadaslar formda bır arkadas %80 raporunu %45 e dusurdugunu soyluyor bende dusurebılırmıyım bılgısı olan yardımcı olabılrımı?

ahuse İtiraz etttim başka hastanede kontrole gırdım 45 verdi .. Saçmalıkla alakası yok prosüdürü uyguladım

Üst Alt