Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Evde bakım hizmetinden yararlanabilir miyim?

KaPtAn 16

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar beni ablam bakıyor bundan dolayı evde bakım maaşı alabilir mi

ben şuanda bagkuru maulen emeklilikten dolayı mahkemeye vermiş durumdayım
bundan dolayı bir sakınca doharmı

benim yüzde seksen özürlü raporum var

Selam Kaptan büyük bir ihtimal evde bakım bağlanır sana,Eğer eve giren gelirin kişi sayısına bölümü sonucu 330 liranın altında ise sosyal hizmetler müdürlüğünden gereken evrak formunu alın müracaat edin.Ablan alacak sana bakıyor diye,

iyi akşamlar
evde annem var babamdan kalan maaşı alıyor
ablam eniştem bizim yanımızda kalıyor
eniştemde emekli

bu maaş tabi ablama bahlanacak
benim mahkeme ile bir ilgisi olurmu
yani yarın mahkemeyi kazanırsam benle bir ilgisi olurmu
veya bu maaş kesilirni

Ayrıca, Evde Bakım Ücreti alabilmeniz için, Sağlık Kurulu Raporunuzda ağır özürlü ibaresi bulunması gerekiyor

elimde cerrahpaşa üniversitesinden alınmış yüzde 80 özürlü raporu var

ama benim icimde olan şüphe

ablama bahlanacak evde bakım aylıgı
mahkemeyi kazandımmı bir sorun yaratırmı

artık bıktım 7 yıldır emeklilik bekliyoruz sabır taşı olsa catlar

bakıma muhtaçlık kriterlerine uyuyprsa ve şu anda gelir açısından da hanede kişi başına düşen miktar 348 TL'den azsa, evde bakım hizmetinden yararlanmak için başvuru yapabilirsiniz.
Ek bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html

Emekli olur ve emekli aylığı bağlanırsa, sosyal himetler müdürlüğüne bunu bildireceksiniz, gelir hesabı yeniden yapılacak. Kişi başına düşen miktar 348 TL'yi aşıyorsa, evde bakım aylığı kesilir.

sagolbe bulet asi

bu akşam neşem geldi

cok saglık giderim var cok nedikal mlz kullanıyorum ondan

cok teşekkür ederim

bismillah deyip başladık

yüzde 80 agır özürlü ve sürekli yazısı olan raporumun yeni tarihlisi gereki yomuş
gecen cuma hastaneye gidip doktorlara birer selam caktım bir arkadaşın sayesinde bir günde bitirdik ve heyete verdim 18/02/2010 perşembe günü tlf ederiz isterseler cuma günü heyete gelirsiniz dediler
bakalım bunun sonu ne olacak :rolleyes:
maulen emeklilik icin 7 yıl oncede boyle baş vurmuştum hala devam ediyo:D

sayın monutor yukardaki 8 nolu yazımı yeni konu olarak actım ve BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK diye başlık actım ama siz eski bir yazımın altına eklediniz eher sakıncası yoksa ayırın veya yeni başlıgı acıpeski başlıkla eski yazıları link yapın

saygılarımla

Süreci takip açısından böyle olması daha doğru Zeki.
Gelişmeleri bu başlıkta paylaş lütfen...

gecen cuma hastaneden raporumu aldım yüzde 80 özürümü yüzde 97 cıkarmışlar
kuruma baş vurup verilen belgeleride dolduetup varın teslim etcekler bakalım sonuc ne olcak

evet dosyayı teslim ettik eve nekadar zamanda gelirler gelirken haber veri yorlarmı
ablam sormuş bişe dememişler ondan soruyorum

Şehirden şehre değişiyor,2 ila 4 ay sürer,haber vermezler,

ben izmirdeyım bana akşamdam araıp geleceğız dedıler bellı olmuyor0

Üst Alt