Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%80 raporum var. Evde bakım hizmetinden yararlanabilir miyim?
Selam Kaptan büyük bir ihtimal evde bakım bağlanır sana,Eğer eve giren gelirin kişi sayısına bölümü sonucu 330 liranın altında ise sosyal hizmetler müdürlüğünden gereken evrak formunu alın müracaat edin.Ablan alacak sana bakıyor diye,
Emekli olur ve emekli aylığı bağlanırsa, sosyal himetler müdürlüğüne bunu bildireceksiniz, gelir hesabı yeniden yapılacak. Kişi başına düşen miktar 348 TL'yi aşıyorsa, evde bakım aylığı kesilir.
yüzde 80 agır özürlü ve sürekli yazısı olan raporumun yeni tarihlisi gereki yomuş
gecen cuma hastaneye gidip doktorlara birer selam caktım bir arkadaşın sayesinde bir günde bitirdik ve heyete verdim 18/02/2010 perşembe günü tlf ederiz isterseler cuma günü heyete gelirsiniz dediler
bakalım bunun sonu ne olacak
maulen emeklilik icin 7 yıl oncede boyle baş vurmuştum hala devam ediyo
sayın monutor yukardaki 8 nolu yazımı yeni konu olarak actım ve BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK diye başlık actım ama siz eski bir yazımın altına eklediniz eher sakıncası yoksa ayırın veya yeni başlıgı acıpeski başlıkla eski yazıları link yapın
gecen cuma hastaneden raporumu aldım yüzde 80 özürümü yüzde 97 cıkarmışlar
kuruma baş vurup verilen belgeleride dolduetup varın teslim etcekler bakalım sonuc ne olcak