Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Kura ile kamuya atamam olabilir mi?

deniz08

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
MERHABA
ben ilk okul mezunuyum %80 parorum var acaba memür olabilirmiyim? süreç nasıl işliyor .?
olaki kuradan çıktım o zaman ne zaman sonuçların

bende aynı durumdayım bende ılk okul mezunuyum evet kura ıle memur olabılırsın kurada ismin cıkarsa atanırsın fakat %1 sansımız var allahtan ümit kesilmez sonuclar osym sıtesınden belı olcaktır kuraya katılım 12 mayısta baslıyor

kurayı kazanırsan olursun yardımcı hizmetler sınıfı alıyolar ama kurada genede devletin memurusun.

Bende yeni girdim sınava 2014 bende önlisa mezum ben grre biliyomrumyu

ah keske ısmım cıksa varsın elıme paspas versınler gece gunduz temızlık yaparım

devran29;

senin %1 şansın varsa öbürlerininde %1 şansı var o acıdan bak bence.

rucan buna sadece ılk okul mezunları gırebılır lıse ve ustu sınavlara gırıyorlar

oyle kararkah kardsım dedım ya sansımız %1 mesela 1000 kısı alcaklar basvurular yuzbınlerı buluyor tamamen mucıze sans allah nasıp etmısse olcak ınsallah butun beklıyen herkes atanır

Peki benim ilk okul diblomami ben orta okul okumak ici milli egitime verdim ve hala orta okul okuyorum bana diblama dilde benge asli gibi verdiler bunla bas vurabilirmiyim?

Üst Alt