Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Lens kullanıyorum. Özel tertibatlı araç alabilir miyim?

2f1b

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba

benim raporum % 80 ama problemim göz ve lensle görüyorum özel tertibatlı bir araba alabilirmiyim ötv den yararlanarak.. ayrıca b sınıfı ehliyetim de var h sınıfına cevirmek için yeniden sınavlara girecekmiyim? çok teşekkürler şimdiden

özel tertibatlı ve vergi indiriminden yararlanamassın raporun%90 veya ortapedik özürlü olman lazım

merhaba uzun zaman oldu bu mesajı atalı ama rapor oranı % 40 olan ve engeli göz olan bir yakınımız aldı ötv siz araba, o nasıl almıştır acaba ? teşekkürler.

peki yüzde % 90 üzerinde alırsam sanırım yaralanıyorum dimi sn oturan boğa, bide tekrardan rapor aldımda eğer eski raporumdan aşağı sonuç çıkarsa eski raporum iptal olur mu?

%90 rapor alabilirseniz, evet, vergi avantajından yararlanabilirsiniz.

Yeni rapor eski raporu geçersiz kılmaz çoğu zaman. Eski raporunuzla elde ettiğiniz haklar aynen geçerli olmaya devam eder.

yeni bir rapor almak kaç günü bulur acaba.

arkdaşlar merhaba yeni bir rapor almak istesem engelli arabası almak için raporu tahmini kaç günde alabilirim çok uraştırıyorlarmı hastanede. bide rapor için başvuru yapdığımda hastaneye engelli arabası almak için rapor istediğimi belirtmem gerekecekmi ?

teşekkürler şimdiden cevaplar için...

Hastanesine göre değişiyor raporun veriliş süresi. 1 günde alan da var 2 ayda alan da.

Raporda %90 oran bulunsun yeterli. Özellikle araba için talep etmenize gerek yok. "Özürlü Durum ve Derece Bildirir Rapor" demeniz yeterli.

tşk ederim cvp için.

peki farz edelim ben bu raporu aldım ne gibi bir yol izlemem gerekiyor vergi dairesine gitmem filan gerekiyormuş böyle birşey varmı acaba bülent bey .

Raporu alıp araç satan yere gitmekten başka yapmanız gereken bir şey yok...

Üst Alt