Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Vergi indirimi için maliye kabul eder mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
165
ekpss yle atandım memur oldum vergi indirimine başvuracagım benim 2009 yılında almış oldugum raporum var %80 vergi indirimine başvurursam maliye kabu edermi rapor usulüne uygun dur süreklidir

paranoya

Burada raporun içerği ve sağlık kurulundakilerin o anki ruh hali belirliyor durumu! Şans yani...

o boga ilçedeyim vergi dairesi kabul edip ankara gönderirse ankaranın ret etme şansı varmı yoksa degerlendirrimi

Ankara kral,her şeyi diyebilir.
Rapor tarihinden sonra özürlülük oran cetveli değişti yeni rapor gönderin de diyebilir,mevcut raporunu yeni cetvele göre değerlendirerek oranı düşürerek kabul de edebilir,valla Boğa'nın dediği gibi keyf onların keyfi :)

[FONT=sans-serif] özürlülük oran cetveli en son hangi tarihte değişmişti ?[/FONT]

Evet 2013 de değişti, sizin raporunuzsa 2009 tarihli.
Kabul edilip Ankara tarafından yeni cetvele göre de değerlendirilebilir.

2013 tarihinden sonra çıkan raporlarda ankara merkez kurulu sorun çıkaramıyor mu ?

O tarihten sonraki raporlar yeni cetvele uygun verildiğinden şayet usulüne uygun düzenlenmişse genelde sorun çıkarmak için bir neden kalmıyor.

Üst Alt