Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporumla polis emeklisi rahmetli babamın maaşının ne kadarını alabilirim?

gza1984

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%80 sizfreniden agir engelli bakima muhtaç raporum var.Basvuru yaptim.Babam rahmetli polis emeklisi Suan kiz kardesim 1300tl Aliyor bu parami ikiye boluncek yoksa babamin asil emekli maasimi ikiyie boluncek kesintilere dahil olacakmiyim .ben bu maasin ne kadarini alacagim.Bilgi vercek arkadas tesekkur ederim

tek yetim maaşın %50 sini alır.demekki maaşın tamamamı 2600 tl.ve kardeşiniz 1300 tl.alıyor.
2 yetim olursa %40+%40 oranında olur. yani karkardeşiniz 1040 tl,sizde 1040 tl.alacaksınız.zannedersem anneniz vefat etmiş olması lazım,maaş bağlanmadığına göre.

Annem kendisinden maaş aliyor.Benle bir alakasi yok.bu insalarla ayni evde dahi kalmiyorum ben

Annesinden yasal hakkı maaşı olsada,
Eş %75
çalısıyorsa %50
,bir kız bir erkek evlat %25+%25
Eş yok sa cocuklar%40+
%40
Tek cocuk%50 sini alır

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu ben mi yanlış anladım yoksa burada annem kim ki kardeşim kimki onlar benim umrumda değil aynı evde dahi yaşamıyorum.Hatta yüzlerini dahi gördüğüm yok.Benim için önemli olan babamın maaşı...

Sanki böyle bir izlenim sezdim.Umarım ben yanlış anlamışımdır.Umarım bütün değeriniz PARA olmamıştır...

lafi nasil anladin bilmiyorum ama anlama kıtlıgın oldugu kesin bu insan annem hasta oldugum para vermedigim icin gecen sene sokaga atti beni 3 ay sokaklarda yasadim ne anlatiyon ne diyon kardesim sen akli dengen yerindemi senin bilmeden kafana gore yorum yapiyon.olayi baska yere cekiyon evet benim icin Para bu insanlardan degerli napcaksin 3 ay boyunca kisin ortasinda senmi doyurdun karnimi Agzinda Para lafi olduguna gore sen paranin esiri olmussun karsindaki insanin ne yasadigini bilmeden yorum yapiyosun Bu sadece cahil ve basit bir insanin yorumudur.Insan once bir sorar kardes niye boyle birsey yazdin diye.icindeki kotuluk diline dilindende buraya yansimis TERBIYESIZLIK YAPTIGININ FARKINDAMSIN ADMIN BU ARKADASI BANLAYIN NE DEDIGINI NE KONUSTUGUNU BILMIYOR ve Orada onemli olan babamin maasi diye birsey yazmiyor.Forumdaki arkadaslarima sesleniyorum.Bu tur ahlaki bozuk insanlari aramizda barindirmayalim

Son düzenleme:
o zaman anneniz 1300, kardeşiniz 650,siz 650 tl. olur.

Siz başvurunuzu yapın sgk ne kadar aylık vereceğini bilir şimdiden kendinizi sıkmayın aylığınız adresinize bilgi olarak gelir

[FONT=sans-serif]"Benle bir alakasi yok.bu insalarla ayni evde dahi kalmiyorum ben"

[/FONT]
Öncelikle bu yazıda belirttiğin bu insanlar senin kardeşin ve annen.Eğer onlardan BU İNSANLAR diye bahsediyorsan hiç bir değer vermediğin sonucunu çıkarabiliriz sanırım.

Evet bizler ve dolayısıyla BEN senin ne yaşadığını annenden kardeşinden yada bir başkasından neler çektiğini bilemem.En başta bunu da yazmış olsan bilebilirdik sanırım.

Esas konuya gelirsek geçen hafta kurula girdim ve psikoloji bana 5 saniyede sağlam raporu verdi,sanırım bir rahatsızlığım yokmuş!
Bu forumdaki insanlar gözlemlediğim kadarıyla gerçekten seviyeli,birbirine saygıyla hitap eden ve bilgilerini sadece diğer insanlarda faydalansın diye paylaşan güzel insanlar.Bırak sanal hayatı ben normal yaşantımda dahi bir karıncayı incitmeye kıyamayan bir insanım.O bana ettiğin terbiyesiz ,ahlaksız gibi lafları sana iade dahi ETMEYECEĞİM.Çünkü sanırım senin psikolojik sorunların var(zaten bunu da belirtmişsin)

Son olarak eğer gerçekten Adminler terbiyesiz,ahlaksız ve senin deyiminle DELİ falan olduğumu düşünüyorlar ise gönül rahatlığı ile beni forumdan uzaklaştırabilirler.

Şu andan itibaren sayfalar dolusu yazsanda seni dikkate almayacağım dostum.Allah şifa versin ve hayatında sana kolaylıklar ihsan eylesin işin gerçekden zor.
gza1984

Üst Alt