Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporumla vergi indirimine başvurdum. Yeniden hastaneye sevk ettiler. Süreç..?

UNCKLE

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar öncelikle bu siteyi biz engellilere kılavuz niteliğine büründürenlere emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

Benim sorum %80 engelliyim. raporumu aldıktan sonra vergi indirimi için gelirler müdürlüğüne müracat ettim, dilekçemi ankaraya gönderdim, yaklaşık 1 ay sonra evime cevabı geldi. gelen cevapta, "hastalığınızla ilgili (bronşektazi) labaratuar bulguları detaylı şekilde yeralmamıştır. bir daha tam teşekkülü hasteneye sevkiniz uygun görülmüştür" yazıyor.

yeniden rapor çıkaracak mıyım? elimde %80 başbakanlıktan gelen özürlü kimlik kartım mevcut. bu aşamadan sonra ne yapmalıyım teşekkürler.....:)

Sizi tekrar hastaneye sevk edecekler yeniden labaratuvar bulgularınıza bakacaklar tekrar heyete gireceksiniz ve heyet raporunu hastane kuruma kendisi postalayacak.
Benimde aynı sizin gibi %74 raporum vardı verdim benimde eksiklerim olduğu için yeniden hastaneye sevk etdiler Perşembe günü yeniden heyete girdim sonucunu Çarşamba günü öğreneceğim bakalım kaça düşürmüşler.
Ama şu gerçek rapor oranınızda düşme olur % kaç düşer artık bekleyip göreceksiniz.

teşekkürler gönülyarası çok sağol.....

vergi indirimi için tekrardan defterdarlığa başvuracaksınız ve rapor için tekrardan tam teşekküllü bir hastaneye sevk edileceksiniz hastalığınız gereği noksan kalan tetkik ve incelemeler yapılacak tekrardan defterdarlığa başvururken ve hastane saffasında ankaradan gelen yazıyıda götürürseniz sizin için kolaylık olur.

Çözüm Sosyal Güvenlik Müşavirliği

Aynı sorunu bende yaşadım gönderdigimiz rapor da eksik belgeler vardı, tekrar rapor alıp yada eksik belgeleri hazılayıp geri gönderin yazar...
Mesala bende işitme sorunu vardı odyo testi gitmemiş odyolg a rica ettim yenisini verdi baş hekime kaşeletip imzalatıp tekrar maliyey verdim kabul edildi, tekrar rapor almayınız rapor alırken testler ve lab.bulgularını hastane arşivliyor onlardan birer nüsha alıp başhekime imzalatıp tekrar yollayınız....

cozumsgm ye ve ilker beye çok teşekkürler sizlerin ışığında gerekeni yapacağım bu arada % 80 raporla özel şirkette net 700 liraya çalışmaktayım vergi indiriminden ne kadar faydalanabilirim teşekkürler.....

Üst Alt