Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporumu %44'e düşürüp bir de 1 yıl süreli yapmışlar..?

alidulger

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Oncelikler slmlar herkeze benim asil raporum %80 di vergi indirimi icn gitim %44 de düşürdüler ama anlamadigim raporda 1 yıllık yaziyor bu ne gibi sorun cıkarabilir anlamadim eger cıkarcak olursa süreklşi rapor almak icin birdaha başvursam olurmu 8 ayda iki rapor aldim 3cüye izin verilirmi ?

Kim düşürdü? Hastaneden aldığınız raporda "1 yıl" ibaresi var mıydı?

hastane düşürdü 44 de düşsün önemli degilde benim sorunum süresi 1 yıl bu bana sıkıntı veririmi iş bulmalarinda

önceki rapor süresizdi şimdi 1 yıl yaziyo

İş bulmakta sorun çıkartmaz... O süre sonunda gidip bu sefer "sürekli" ibareli rapor almak için ısrarcı olun. Tabii, rapora temel olan hastalığınız/sakatlığınız geçici değilse...

valla hocam diyabet ve kalp damar stentim var ikiside sürekli gecici degil bende anlamadim yarin bir bankada mülakata giricem işallah sorun cıkarmazlar

tşkler hocam ilginize

diyabet kalp damar ve kalp yetmezliginden almiştim toplamda %80 cıkmıstı ama son kontrolde ikinci rapor icin gittigimde kalp yetmezligini yazmadi kalbin kendini toparlamiş dedi sadece kalp damardan verdi orani kardiyoloji hekimi

anladim yok benim icin önemli olan %40 tan assagi düşmesinde şimdiki işimdende olmayim süresiz olsun yeter

tşkler saglam oluyumda 50 yılda çalişiriz :)

Üst Alt