Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 ruhsal engelliyim. İşkur!a kaydoldum. Emeklilik primlerini dolduracak iş..?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
bu ay işkura kayıt oldum,mayıs ıtıbarıyle,daha once kayıt yapmışlar benım adıma,sacma sapan seyler doldurmuşlar,askerlık yapmadı,tel cep,sallamış her kımse,bende gırdım baktım bılgılerımı yenıden guncelledım sıfre koydum,2022 aylıgı alıyorum ,artı bakım alıyorum,ama ben çalışmak ıstıyorum,sıgarta gırısım varmı bılmıyorum zannedersem,1996 no,olucak,işkur bana 2018 kadar iş bulurmu o zamana kadar aktıf ondan sonra pasıf dıyor,anlamadım,yasım 48 ,işkur bana iş bulsa ben emeklı olabılırmıyım,engellılere öncelık tanıdıgını soyluyorlar,çalısabılırım,faprıkada veya atolyelerde,sadece sıcak ortamlara gelemıyorum ılaç kullanıyorum konturollerıme gıdıyorum,tek ıstedıgım,kendı ayaklarımın ustunde durup uretmek,koyluyum,hayvancılık yaparım hibe olayı sıcak bakmıyorum,oturan boga bana 48 yasından sonra ne kadar surelıgıne ış bulur işkur, ve odenmış sıgartam,180 gunu belkıde gecmez,kımse yardımcı olmuyo,askerden sonra tarıma kayıt olmadım bılmıyordum,nasıl olur sayın oturan baga ustadım yardım edersen sevınırım tsk

Iskuru her zaman yokla sana is bulur.
Daha once kayit olanlar kimlermis

bılmıyorum benım adıma kayıt yapmış,askerlıgını yapmadı gostermış,gırdım guncelleme yaptım arkadasım,işkur ıs bulursa yasım 48 bı 10 sene calışsam emeklı olurmuyum

bu gun işkuru aradım danışmanımın sekreterı cıktı o yok ben yardımcı olayım dedı bayan yok dedım o benım danışmanım işkurda dedım,yarım saat sontra ara dedı aradım gene bır kac baglamadan sonra kendısıne ulastım,bana bır ıkı ıs yerı soyledı telle aradım oraları onun adını vermemı ıstedı bırı bız bı tane engellı aldık dedı,ıkıncı mobılya fabrıkası yarın gelın sızı raporunuzla bızım doktorumuz bı gorsun dedı bı çok evrak ıstenıyo tekrar doktor raporu ıostenıyo dedı,bende fızıksel engelım olmadıgını rusal oldugunu ılaç kulladıgımı8 konturollere gıttıgımı soyledım ,yarın bı ugrayın 4 gıbı eddı,80 benım raporum,askerı ucret verıceklermış olmayasıyamı dedı anlamadım,

bak iste is cok
calısmAK isteynooene is cok
kolay gele

Üst Alt