bu ay işkura kayıt oldum,mayıs ıtıbarıyle,daha once kayıt yapmışlar benım adıma,sacma sapan seyler doldurmuşlar,askerlık yapmadı,tel cep,sallamış her kımse,bende gırdım baktım bılgılerımı yenıden guncelledım sıfre koydum,2022 aylıgı alıyorum ,artı bakım alıyorum,ama ben çalışmak ıstıyorum,sıgarta gırısım varmı bılmıyorum zannedersem,1996 no,olucak,işkur bana 2018 kadar iş bulurmu o zamana kadar aktıf ondan sonra pasıf dıyor,anlamadım,yasım 48 ,işkur bana iş bulsa ben emeklı olabılırmıyım,engellılere öncelık tanıdıgını soyluyorlar,çalısabılırım,faprıkada veya atolyelerde,sadece sıcak ortamlara gelemıyorum ılaç kullanıyorum konturollerıme gıdıyorum,tek ıstedıgım,kendı ayaklarımın ustunde durup uretmek,koyluyum,hayvancılık yaparım hibe olayı sıcak bakmıyorum,oturan boga bana 48 yasından sonra ne kadar surelıgıne ış bulur işkur, ve odenmış sıgartam,180 gunu belkıde gecmez,kımse yardımcı olmuyo,askerden sonra tarıma kayıt olmadım bılmıyordum,nasıl olur sayın oturan baga ustadım yardım edersen sevınırım tsk