Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 şizofreni hastasıyım, emekli olmak istiyorum..?

by extory

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
şizofreni hastasıym 80 raporum var pirim sayım 2000hala dişteknisyeni olarak calışıyorum ilkdefa sgk ya emeklilik başvurusu yaptım sigorta hastanesine sevk kagıdı verdiler hastane ve sonrasında hangi işlemleri yapmam gerekiyor ..benim önceden aldıgım ehliyetimde var onunla ilgili nasıl bir işlem yaparlar yardımcı olursanız sevinirim

%80 raporun olması bi şey ifade etmiyor benimde %82 agır engelli raporum vardı babam 2014 yılında vefat etti yetim maaşı için başvurdum yeniden hastaneye sevk ettiler ordanda %95 ağır engelli raporu verdiler bipolar duygu durum bozukluğu kronik şizoaffektif epilepsi diye rapor verdiler ona rağmen yetmedi o raporlar bölge sağlık ara karar ile beni ruh hastalıkları hastanesine sevk etti ondan sonra baya bi geçti üzerinden tam 8 ay sonra maaşım bağlandı çok şükür ama çok zor bi süreç biraz sabır gerekiyor bide ben bi bilenden yardım aldım o kişi uğraştı her şeyle.

emekli olduktan sonra sgk emniyetle irtibata geçip ehliyetini iptal eder

hüseyin bey ruh hastalıklarına sevk ettiler demişsiniz hastahanede yatırıyorlarmı acaba suan calıştıgım için soruyorum iznim yokda

by extory

Maluliyetin tespiti için hastaneye sevk edildiniz sanırım. Hastaneye gidip durumunuza dair rapor alacaksınız. Daha sonra bu rapor sgk'ya gönderilecek ve sgk maluliyet cetveli'ne göre raporun malulen emeklilik için yeterli olup olmadığını bakılır. Emeklilik kararı o değerlendirme sonucunda verilirr.

Ehliyet konusunda heyetin nasıl bir tutum takınacağını bilemiyorum. Son zamanlarda Emniyet'e bildirim yapılmadığını görüyoruz. Ama bu net bir uyguşama değil. Şans!

Üst Alt