Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 şizofreniyim. Genel özür grubundan mı soru sorulur 2014 sınavında?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2014 sınavında zihinsel ozurlulerdenmı yoksa genel ozurlulurdenmı soru sorarlar bana arkaslar

malesef sizi işe almazlar şizofrn hastalar memur olarak işe alınmıyorlar

alırlar genel özürlü gürubundan girersin ruhsal sınıfın

kunta bilmeden açıklama yapma ve ahuse arkadaşı umutsuzluğa ve karamsarlığa sevketme... Ahuse genel özürlülerden sorarlar....raporunda duygusal ve ruhsal mı yazıyor?

benim abimde paranoid şizofreni yüzde 45 mebde engelli memur olarak göreve başladı.

soruyu soran arkadaş genel özürlü gurubundan sınava girersin. ruhsal ve duygusal bozukluk yzaan sınıfta sınava tabi olursun.

zihinsel ruhsal davranıssal bozukluk yazıyor cenker arkads

tsk ler arkadaslar bılgılendırıdıgınız ıcın

raporunda çalışamaz ibaresi varsa memur olamazsın.% 80 şizofreni hastaları zandedersem tedavi ile çalışamaz guruna giriyor.%45 ise tedavi ile çalışabilir gurubuna giriyor.memur olmak istiyorsan raporunu değiştir.

%80 engelliler işe alınmıyor ki otomatik devletten maas alıyor
İş verenler %40 ila %60 arası özürlü gruplarını ele alıyor
Özellikle kurumsal şirketler

Bilmeden atıp tutmayın arkadaşlar.Yasal bir dayanağınız yoksa oturduğunuz yerden sallayıp karamsarlığa sevk etmeyin arkadaşı.insanlara yarardan çok zarar veriyosunuz

arkadsalar ben ruhsal engelliden gırıcem sınava genel özürlüden soruyorlarmış benım gırcegım bolumun sorularını bana yollaya bılırmısınız lınkını verırmısınız

arkadaslar % 80 raporumu % 45 edusurebılırmıyım ?

arkadaşım düşürürsen maaş alıyosan maaşında düşer veya rapor için heyete gir çalışabilir raporu almak istedigini söyle verirler

Ağır özürlü olupta ÖMSS ile ataması yapılan var mı?

arkadsalar selm içinizde agır özürlü olup atması yapılan arkds varmı?

kasıt derken anlamadım raporum %80 agır özürlü diye gecıyor

aleejan arkads bende 2014 sınavına girmek istıyorum bır sorun cıkarıyorlarmı nasıl atanmanız yapıldımı kurum ıtıraz ettımı sıze her hangı bır sorun cıktımı bana anlatırmısınız bırde engelınız ndır %kaçtır ?

Üst Alt