Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 sürekli rapor ile ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

deprotect

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamün Aleyküm %80 kronik ağır engelli raporumuz var (sürekli) hiç bir firmadan engelli aracı alamıyoruz ne yapmamız gerekiyor.

yanlış anlamayın belki gerçekten mağdursunuz ama devletin artık bu tip şeylerin önüne geçmesi lazım ....
birileri bu engelli raporunun yada engelli aracı almanın kaymağını yedi senin benim gibi adamlar mağdur oldu benim yüzde 44 raporum 39a düştü 4 ay uğraştım çöözemedim...
diğer yandan adamın yemeye ekmeği yok passata jettaya biniyor böyle adamları da çok gördüm....

deprotect
Eğer engellilik hali ortopedik (veya hareket ettirici özel tertibat) değilse araç alamazsınız. Ancak %90 veya üzeri rapor olursa bu mümkün olabilir.

deprotect

ben de 80% kronik böbrek yetmezliği rahatsızlığına sahibim şu an için. Fiziksel bir engel yoksa alamıyor kimse 90% ve üzeri değilse tabii. Benim de ihtiyacım var dışarıda soğukta bir yerlere gitmeye çalışıyorum mesela böbreklerim etkileniyor ama yapacak bir şey yok...

Üst Alt